homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Sandra Doevendans onderscheiden met Assadaaka Eremedaille

zxa1Mevrouw Sandra Doevendans ontving op vrijdag 26 november 2021 vanwege haar jarenlange maatschappelijke inzet in het sociaal domein de Assadaaka Eremedaille met het daarbij horende Certificaat van Waardering. Het kostbaar sieraad werd Doevendans omgehangen door de beminnelijke Assadaaka Vertrouwensvrouw Roos Oujda.

De Assadaaka Community was zeer vereerd met het werkbezoek van mevrouw Doevendans. Het hoge bezoek werd van harte welkom geheten door de dienstdoende Assadaakastagaires. Aan de duer werd zij ontvangen door voorzitter Ahmed el Mesri en Rabbijn Simon Bornstein.

Tijdens het werkbezoek aan het Vriendschapshuis maakte mevrouw Doevendans zeer uitgebreid kennis met het werk en de activiteiten van de Assadaaka Community. Zij was diep onder de indruk van de drie decennia aan activiteiten van de Assadaaka Community.

De studenten die deelnemen aan de Opleiding Vertrouwenspersoon maakten uitgebreid kennis met de hoog geplaatste gast. In een rondetafelgesprek besprak mevrouw Doevendans de persoonlijke doelen van de stagaires.

Iedere stagaire kreeg een compliment en werd krachtig aangemoedigd het eigen potentieel maximaal te realiseren. De woorden van Doevendans waren zeker niet aan dovemansoren gericht, want de studenten zogen dorstig haar wijze levensadviezen op.

Mevrouw Sandra Doevendans is een maatschappelijke zwaargewicht. Zij is lid van Provinciale Staten van de Provincie Noord Holland. Ook is zij werkzaam als strategisch adviseur van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken