homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Samenwerking met CIVIC en Assadaaka Community.

nkVandaag was deel 2 van de cursus vertrouwens-persoon, deze wordt gegeven door Klaartje. Deze week werd o.a. besproken hoe we gespreks-technieken kunnen verbeteren. Tijdens de cursus worden ook sprekers van diverse organisaties uitgenodigd. Vandaag kwam Esra langs van Civic. Zij is een maatschappelijk werkster en aandachtsfunctionaris van huiselijk geweld / kindermishandeling en ouderen mishandeling. Het was een leuke en informatieve bijeenkomst.

De nieuwe vertrouwenspersonen hebben nu een beter beeld van wat Civic doet op welzijnsgebied. Zo wordt er o.a. veel gedaan op het gebied van schuldhulpverlening voor volwassenen, ook al is er een kleine hulpvraag. Verder heeft Esra veel over de organisatiestructuur verteld en welke activiteiten en begeleiding er is. Voor mantelzorgers is er ook een uitgebreid aanbod. Er is een app voor mantelzorgers (Nettie zorg app) waarop diverse familieleden/vrienden/buren etc. hun agenda kunnen plannen voor de hulpbehoevende. Er is aandacht voor individuele zorg maar ook in groepsverband. Hierop zijn diverse trainingen en workshops toegespitst om de zelfredzaamheid te vergroten. Bij Civic is ook een aandachtsfunctionaris voor radicalisering.
Voor meer informatie tijdens kantooruren:

ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel:  0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)  | W. http://www.assadaaka.nl

bg

vg

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken