homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Samen tegen Eenzaamheid

rtWat een inspirerend, mooi gesprek over eenzaamheid vanmorgen met Stadsdeel-voorzitter Maarten Poorter en Jet van Rijswijk bij Assadaaka Community. Dank jullie wel voor jullie komst! Maarten Poorter heeft het tegengaan van eenzaamheid hoog op zijn agenda staan, net als Assadaaka. Want wij zien dat er nog altijd veel mensen in Amsterdam Oost in eenzaamheid en een sociaal isolement leven.

Eenzaamheid is vaak moeilijk te doorbreken, zeker als het al jaren duurt. Een steun in de rug, iemand die je ziet, kan dan zo belangrijk zijn. Assadaaka Community zet zich in tegen eenzaamheid met laagdrempelige activiteiten waarmee we eenzame bewoners weten te bereiken. Maar we kunnen met elkaar zoveel meer eenzame bewoners helpen, die de steun uit de buurt hard nodig hebben. Samen met Maarten Poorter hebben we nagedacht over hoe wij de krachten verder kunnen bundelen in Oost. Zodat we samen méér kunnen doen tegen eenzaamheid. Want als we samen de schouders eronder zetten, kunnen we méér mensen helpen om hun spiraal van eenzaamheid te doorbreken. Samen tegen Eenzaamheid in Oost!
Volgende week is de Week tegen Eenzaamheid. U bent van harte welkom bij ons Wees Welkom Ontbijt op 04 oktober, van 10u tot 12u. Voor een gezond, gezellig ontbijt en antwoord op uw eventuele vragen.

Voor meer informatie: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Foto’s: Jawhara Khorchid


vq

ko

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken