homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Samen sterk zijn

1cxAl meer dan 6 weken is onze locatie in de Wethouder Verheijhal gesloten door de corona maatregelen. Deze maatregelen zijn er om ons te beschermen tegen het coronavirus. Juist voor mensen met gezondheids-problemen is dit erg belangrijk. Het is moeilijk dat wij elkaar niet kunnen ontmoeten tijdens onze activiteiten. Maar we moeten samen sterk zijn.Want zoveel mogelijk thuis blijven en afstand houden, dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander.

Blijf gezond, blijf op veilige afstand en blijf zoveel mogelijk thuis.

Onze vrijwilligers zetten zich iedere dag in om de hulpbehoevenden van een maaltijd te voorzien. Zo staan we samen sterk in deze moeilijke tijden. Het vraagt heel wat van ieders kracht. Toch moeten we nog even volhouden! Veel dank aan ons geweldige team dat zich zo inzet, ook vandaag 29 april, Aicha Ouiza, Ali Mansy, Naiema Kramer, Mostafa Kamal Alamir, Siegried van Hoek, Maher Hajkasem, Aicha, Ordeya, Abdelkader El Mesri Esma en vele anderen.

En veel dank aan de maaltijd-ondersteuning van het team van #SamenVooruit, 3WO, de buurtkeukensen vele vrijwilligers. Zij koken iedere dag voor honderden hulpbehoevende bewoners in Oost en zijn zo een enorme steun in de rug!

Zijn er bewoners waar u zich zorgen over maakt? Buren die u al een tijdje minder heeft gezien, of iemand die er alleen voor staat? Neem gerust contact met hen enmet ons op als zij ondersteuning nodig hebben.
Wilt u zelf helpen, als vrijwilliger om maaltijden te bezorgen, te koken of wilt u graag een donatie doen aan dit project? Neem dan ook contact op, alle hulp is zeer welkom!  We kunnen alle hulp goed gebruiken.
En heeft u zelf hulp nodig met voedsel, maaltijden of met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Voor meer informatie en verbindbinding:  http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)


2xc

3cvd

cd4

cbw6

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken