homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Samen Helpen in Oost–Help jij mee?

ccccAssadaaka Community is dankbaar voor de maaltijden waar wij dagelijks de meest kwetsbare bewoners mee kunnen ondersteunen, dankzij het geweldige buurt-initiatief van Samen Vooruit, 3WO, de buurtkeukens en vele vrijwilligers.

Kwetsbare bewoners, die kampen met gezondheidsklachten en daardoor niet de deur uit kunnen, bewoners in armoede, in sociaal isolement, gezinnen die het nu extra moeilijk hebben, ze hebben onze hulp hard nodig. Deze gezonde maaltijden zijn een onmisbare steun in de rug!

Een maaltijd kost € 2,50

Help jij mee in deze coronacrisis, om dit samen mogelijk te maken? Met de link op deze pagina kan je direct doneren. Laat niemand achter: iedereen een maaltijd. We zijn je dankbaar.

https://www.gofundme.com/f/laat-niemand-achter-iedereen-een-warme-maaltijd?utm_source=whatsapp&utm_medium=chat&utm_campaign=p_cf+share-flow-1

Heeft u zelf hulp nodig? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Voor meer informatie en verbinding: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

qqq

qqe

nnb

vvi

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken