homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Sakina, je bent een echte heldin

vo1Sakina is onze #heldin! Zij is als Vertrouwenspersoon van de Assadaaka Community betrokken bij de spreekuren van Assadaaka. In stilte helpt zij talloze mensen die een #crisis in hun persoonlijk leven doormaken.
“Sakina is inmiddels meer dan 10 jaar betrokken bij het #Vriendschapshuis van Assadaaka. In deze tijd heeft zij heel erg veel gedaan voor ander mensen. Zo bezoekt zij #eenzame mensen, heeft zij vaak #boodschappen gedaan, biedt mensen die met problemen te maken hebben op warme en betrokken wijze een #luisterend #oor.

Sakina is een volledig gediplomeerd #Vertrouwenspersoon, die de complete Assadaaka #Opleiding tot#Vertrouwenspersoon #cum #laude heeft doorlopen! ‘Wij zijn werkelijk verschrikkelijk blij met Sakina. Wij zijn trots op haar!”

“De #discussies en #gesprekken die Sakina heeft met #vrouwen die in #armoede moeten leven, of een #één-ouder-gezin draaiende houden zijn van groot #belang voor Amsterdam-Oost. Met de wijsheid en hulp van Sakina is menige #moeder fijn geholpen bij de #opvoeding van onze #jongeren!”

Wij feliciteren Sakina met de uitreiking van de Helden Speld door de Gemeente Amsterdam!
Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein®, #Geestelijk #Verzorger van de #Assadaaka #Community

vet0

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken