homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Ruud de Wild:“Ik heb het niet zo bedoeld’

Vorige week kwamen er enkele pittige uitspraken van Ruud de Wild naar buiten die hij had gedaan in een interview met maandblad Jackie. De radio-dj betreurt het zeer en zegt dat het allemaal niet zo bedoeld is: “Ik vind het prima om aan de schandpaal genageld te worden, maar niet op deze manier. Ik ben gepakt op mijn letterlijke uitspraken. Ik heb het niet zo bedoeld. Ik ben geslachtofferd.”

De Wild deed onder anderen uitspraken over zijn voormalige baas John de Mol (een debiel) en vriendin Micky Hoogendijk (een cokesnuivende hoer). Met Micky heeft hij het intussen goedgemaakt, maar Ruud is niet op Johns voorstel in gegaan zijn Big Brother salaris (40.000 euro) in te leveren en het - na verdubbeling van John - aan het goede doel te schenken.

Bron: Starlounge.celebs.nl.msn.com

Gepost door Jan Hollander
Cafe • (5) CommentaarPermalinkDeze is echt briljant:

Ik ben gepakt op mijn letterlijke uitspraken.

Goed gedaan jochie.

Posted by Jan Hollander  on  08/24  at  06:44 PM


en dan direct daarna “ik heb het niet zo bedoeld” en dat dan in combinatie met de zin

“Het verbaast me dat jullie die doorgesnoven cokehoer niet noemen. Hoe heet ze ook alweer? Micky. Micky Hoogendijk.”

prrrftttt.

——————————————————————————————
I wasted time and now doth time waste me.
——————————————————————————————

Posted by ZaZkia  on  08/24  at  08:17 PM


Persoonlijk geloof ik niet zo in het toeval.

Posted by Tess  on  08/24  at  11:36 PM


Mirjam (Micky) Hoogendijk (Amsterdam, 8 juli 1970) is een Nederlandse actrice, presentatrice en fotomodel.

Hoogendijk groeide op in een internationaal kunstenaarsmilieu. Ze is een van de eerste kinderen in Nederland die geboren is via kunstmatige inseminatie. Ze werd opgevoed door haar moeder. Al op jonge leeftijd verloor zij de man die in haar leven de rol van vader op zich nam.

In 1990 leerde zij kunstenaar Rob Scholte kennen. De relatie leidde tot een huwelijk in 1994. In 1993 verloor Hoogendijk, na een voldragen zwangerschap, haar eerste kindje. Een half jaar na haar huwelijk werd e

r een aanslag gepleegd op Rob Scholte en Micky Hoogendijk. Hun auto ontplofte terwijl zij door de Amsterdamse Jordaan reden. Rob verloor zijn benen en Hoogendijk verloor hun tweede baby. De dader van deze aanslag is tot de dag van vandaag niet gevonden. De verwerking van deze ervaring speelt in haar huidige leven nog steeds op de achtergrond een rol.

Voor de aanslag waren Hoogendijk en Scholte begonnen met een project om de grootste wandschildering ter wereld (van de vorige eeuw) te verwezenlijken in Nagasaki, Japan. Deze wandschildering is geschilderd in een exacte replica van Paleis Huis ten Bosch in Japan. ‘Apres nous le deluge’ trekt nog steeds veel toeristen.

Na de aanslag zijn Hoogendijk en Scholte naar Tenerife verhuisd om hun leven daar opnieuw op te bouwen. Vanuit Tenerife hebben Hoogendijk en Scholte het project van de wandschildering afgerond.

Drie jaar na de aanslag, in 1997, kwam Hoogendijk alleen terug naar Amsterdam. Ze richtte Micky Hoogendijk Productions op en begon als creatief directeur van de Supperclub. Hoogendijk is actief betrokken geweest bij het internationaal uitbreiden van het merk Supperclub en de internationaal zeer goed verkopende lounge cd’s. Anno 2007 heeft de Supperclub inmiddels vestigingen in Rome, San Francisco en Istanbul. Er zijn plannen vestigingen van de Supperclub te openen in Los Angeles, New York en Londen.

Van 2000 tot 2002 speelde Hoogendijk in Goede Tijden Slechte Tijden de rol van Cleo de Wolf, een pathologisch manipulator met veel gevoel maar zonder geweten. Oftewel, the girl you love to hate. Na twee jaar acteren in Goede Tijden Slechte Tijden vertrok Micky naar Los Angeles om daar acteerlessen te volgen. Zij volgde acteerlessen (method acting) aan de academy van Eric Moors. Na haar terugkeer naar Nederland in 2004 vloog Hoogendijk nog twee jaar op en neer naar Los Angeles om deze method acting classes te kunnen volgen. In haar tijd in Los Angeles acteerde Hoogendijk naast beroemdheden als o.a. Kate Hudson in de film Raising Helen. Ook heeft Hoogendijk samengewerkt met Rutger Hauer.

Na meer dan een decennium een leven te hebben geleid in de schijnwerpers, heeft ze als creatief directeur en producer zich de afgelopen jaren geconcentreerd op werk achter de schermen.

Hoogendijk acteert (o.a. Spangen, Blauw Blauw, Grijpstra en de Gier, Koefnoen en Parels en Zwijnen) en is actief als producer en als creatief directeur van de Supperclub. In 2006 richt Hoogendijk de filmproductiemaatschappij Dramatic Beat op en ontwikkelde ze een videosite voor jonge filmmakers.

Bron: Wikipedia

Posted by Tess  on  08/25  at  06:54 PM


Misschien haalde Ruud Micky en haar ‘alterego’ Cleo de Wolf door elkaar ... glaasje op laat je rijden dan maar?

Posted by Tess  on  08/25  at  06:56 PM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken