homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Rustige ontbijtsessie bij Assadaaka in een gezellig samenzijn 10.02.2020

vbbvVanochtend voorafgaand aan de miniworkshop digitale inclusie in de middag was er een rustig gezellig ontbijt. Er waren beduidend minder mensen dan we normaliter gewend zijn, de harde winden was daar debet aan denken, maar de sfeer was er niet minder om. Er werd dit keer ook geen presentatie gegeven, omdat aansluitend de mini-workshop internet gegeven zou worden als een allereerste kennismaking met de computer voor diegenen die zelf nog niet bekend waren met het gebruik van de computer en internet.

De ontbijtsessie bespreken meestal een onderwerp van een zeker maatschappelijk belang, waar we aansluitend met iedereen in dialoog gaan hierover. In ieder geval staan de ontbijtsessies in het teken tegen eenzaamheid en armoede, want Assadaaka staat voor solidariteit.

Bent u nog nooit bij Assadaaka geweest? Kom dan gerust eens langs bij ons om met ons kennis te maken. We zitten op de eerste verdieping van de Wethouder Verhije Sporthal op de Polderweg 300 in Amsterdam. Deze sessies zijn van 10:00 - 12:00.

Voor meer informatie tijdens kantooruren: ASSADAAKA COMMUNITY: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

c12a

c54

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken