homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2022

zzz2Prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2022.
‘Assadaaka’ betekent vriendschap. Stichting Assadaaka Community staat voor vriendschap, want bewoners die bij Assadaaka Community komen, staan er niet meer alleen voor. Samen zetten wij de schouders eronder om elkaar te helpen. Dat doen wij door een breed scala aan activiteiten die verbinden en de zelf- en samenredzaamheid versterken.
Die armoede en eenzaamheid tegengaan. Omdat Assadaaka Community bij wil dragen aan een mooiere, betere wereld waarin iedereen mee kan doen. Daar zijn wij met elkaar verantwoordelijk voor.

Met energie en vertrouwen kijken wij vooruit naar 2022. Met onze vaste werklocatie kunnen wij onze activiteiten uitvoeren en verdiepen en onze organisatie verder verstevigen. Met een goede samenwerking met het Stadsdeel Oost, de Gemeente Amsterdam en vele formele en in formele partners kunnen wij de meest kwetsbare bewoners nog beter bereiken. Alleen door samen de schouders eronder te zetten, kunnen wij gezamenlijk het percentage kwetsbare bewoners in armoede en eenzaamheid.

Adres: Polderweg 300, 1e etage
Plaats:1093 KP, Amsterdam
Tel: 06-47440672
Email:info@assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken