homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Paraderen met een designertas

Online huren van laatste nieuwe ?it bags? in Benelux
Luxe-handtassen binnen handbereik met Lease Your Bag
Vanaf 9 september is de lancering van het Lease Your Bag concept een feit. Via de website http://www.leaseyourbag.com kunnen bezoekers luxe-handtassen en zonnebrillen huren voor een week, 14 dagen of een maand. De laatste nieuwe ?it bags? zijn vanaf nu binnen ieders handbereik. Na het online bestellen van de designer handtas, bezorgt de koerier de handtas en haalt deze na de verstreken huurperiode terug op op het aangegeven adres.
 

Het online huren van handtassen is al een tijdje populair in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Dankzij Lease Your Bag is de Benelux nu ook aan de beurt. Lease Your Bag biedt de mogelijkheid om om de week, om de 14 dagen of om de maand met de nieuwste designer handtassen over straat te paraderen. Op die manier is iedereen ?in style? met de laatste nieuwe fashiontendensen.


it bags

De collectie van Lease Your Bag herbergt klinkende, tot de verbeelding sprekende modenamen zoals Chanel, Prada, Dior, Louis Vuitton, Chloé, Givenchy, Dolce & Gabanna, Miu Miu, Mulberry, Jimmy Choo, Delvaux en Gucci. Lease Your Bag volgt de laatste nieuwe modetrends op de voet en selecteert op basis hiervan de ?must have? luxe-handtassen die in de toonaangevende modebladen worden aangeprezen.


Nancy Rogier is de oprichtster van Lease Your Bag en bezoekt regelmatig de grote modesteden zoals Parijs, Londen, Milaan en Berlijn om zo inspiratie op te doen en de Lease Your Bag accessoirecollectie uit te breiden. Lease Your Bag zorgt ervoor dat de meest exclusieve creaties van mode-ontwerpers zoals Karl Lagerfeld, Marc Jacobs en Phoebe Philo nu binnen ieders handbereik liggen.


Prijzen

De huurprijs van een designer handtas varieert van model tot model. De prijzen schommelen:

? Tussen 10 en 125 euro voor 1 week

? Tussen 15 en 210 euro voor 14 dagen

? Tussen 20 en 375 euro voor 1 maand


Lease Your Bag gaat prat op kwaliteit. Daarom zullen de beschikbare modellen al na een paar maanden uit de roulatie worden gehaald en vervangen worden door nieuwe recente designer tassen. De gebruikte handtassen zal Lease Your Bag te koop aanbieden op de outletpagina van de website.


Dress to impress

De Lease Your Bag collectie van ?it bags? groeit voortdurend aan. Hoewel de accessoirelijnen van de grote modehuizen continu veranderen, kunnen fashionista?s dankzij Lease Your Bag de modetrends blijven volgen en steeds met een nieuwe, exclusieve handtas uitpakken. Ideaal als finishing touch! Een echte redder in nood om die blitse avondjurk dat wow-effect te geven tijdens de feestdagen, thema-avonden, recepties, familiefeestjes, bedrijfsfeestjes, cocktails of weekenduitjes in de club.


Bekijk de wereld door een glamoureuze bril

Wie wil er niet graag nog beter uitzien? Hippe, modieuze monturen, trendy kleuren… De zonnebrillen uit het Lease Your Bag assortiment zorgen voor een verleidelijke look. Zien en gezien worden… charmant, stoer, sexy, mysterieus. Een vleugje glamour is nooit ver weg!


Huurprijzen van de zonnebrillen

De huurprijs van een zonnebril hangt zoals bij de handtassen af van het model. De prijzen schommelen:

? Tussen 5 en 35 euro per week

? Tussen 10 en 40 euro voor twee weken

? Tussen 25 en 55 euro voor één maand


Een erkend opticien zal de zonnebrillen nakijken en aanpassen vooraleer ze terug online worden geplaatst. De collectie luxe-zonnebrillen zal op frequente basis worden aangepast zodat Lease Your Bag steeds de laatste nieuwe modellen op de website kan voorstellen.


Lease Your Bag website ? Hoe registreren?

Het enige wat de bezoeker moet doen om een authentieke luxe-handtas en zonnebril te huren, is gratis registreren op de Lease Your Bag website (http://www.leaseyourbag.com) en… het is in de sjakos. Nadat het registratieformulier vervolledigd en verstuurd is, ontvangt de klant een e-mail met login. Nadien is de geregistreerde gebruiker klaar om de handtas en zonnebril van haar (of zijn) dromen te leasen. Binnen de 48 uur verstuurt Lease Your Bag de handtas en zonnebril per koerierdienst in een goed verpakte en beveiligde doos naar de klant. Nadat de huurtermijn verstreken is pikt de koerier de handtas weer op op het aangegeven adres. Wie overdag niet thuis is, kan haar/zijn werkadres opgeven.


Dankzij Lease Your Bag kan elke geregistreerde gebruiker zich voortaan meten met stijliconen als Kate Moss, Nicole Kidman, Sienna Miller, Gisele Bündchen, Halle Berry, ...

Gepost door ijstaartindeoven
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken