homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

OUDEJAARS RECEPTIE BIJ ASSADAAKA COMMUNITY 31 december 2021

pq1Het was een mooie en gezellige dag met veel vrienden van Assadaaka Community. Een dag om nooit te vergeten.  Met alle aanwezigen was veel gezelligheid
Op dag was de oudejaarsreceptie van Assadaaka Community, waar we met z’n allen gezamenlijk terugkeken op een succesvol jaar vol interessante gebeurtenissen.
Maar wat zou Assadaaka Community zijn zonder haar vele vrijwilligers (zo’n 200), daarom was er ook ruim aandacht om een aantal vrijwilligers aan het woord te laten nadat Ahmed met een toespraak de receptie opende.

Zo spraken diverse mensen over hoe ze bij Assadaaka Community kwamen en wat Assadaaka Community voor hen betekent, waarbij Ahmed vaak in het zonnetje werd gezet in dankbetuiging als de geestelijke vader van het concept Assadaaka Community. Zo spraken bijvoorbeeld Dichteres Roos Oujda, Geestelijkeverzorger Simon Bornstein, Abdelkader Mesri, Hajiba Assadaaka, Jamila Oubagnine, Zohra Ben Yerrou en Hamid Eddarbi .

Voor veel mensen was Assadaaka Community in het begin als een reddende baken, waar ze met hun eigen probleem kwamen en van Ahmed de kracht en ook de praktische steun ervaarden om op te staan in hun leven en verder te gaan.  Velen bleven vervolgens (ook dankbaarheid) daarna bij Assadaaka Community om het opbouwwerk van Assadaaka Community in ondersteuning en verbinding verder te laten groeien als #laagdrempelige organisatie. De leus van Assadaaka Community = #samen wordt het beter in de buurt!

Wat ook een mooi verhaal was werd verteld door Simon Bornstein, de Geestelijke verzorger van Assadaaka Community was van van het eerste uur, die vertelde hoe de gezamelijke maaltijden bij Assadaaka ontstonden. (Samenvatting door Ahmed over de praktische ontstaans geschiedenis van Assadaaka Community)
Oorspronkelijk wilden we nog #brainstormen over nieuwe thema’s als onderwerpen van verbinding voor Assadaaka Community als humanistische beweging, maar daar kwam het echter niet van, want de feestelijke stemming zat er met al die lovende woorden er al goed. Na de gedane toespraken werd een gezamenijke maaltijd genuttigd met een muziekje op de achtergrond, waarna het feest losbarstte : er werd onder andere spontaan gezongen en daar werd ook op gedanst. 
Na deze feestelijke afsluiting van 2021 is het tijd om vooruit te kijken in 2022. Is er een onderwerp wat u wilt bespreken of delen, neem gerust contact op met Ahmed; kom langs of mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address), want verbinding kan altijd meer en beter.

Assadaaka wenst u allen een goed en resultaatvol 2022 in #verbinding met elkaar!

تبارك الله على مؤسسة الصداقة و كل من يعمل بيها.
الحفل كان اليوم مختلف عن باقى الحفلات
وكل المدعوين كانو سعداء  ومبسوطين و نتمنى مزيد من الحفلات فى المؤسسة الصداقة قريبا بإذن الله

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken