homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

OUDEJAARS RECEPTIE BIJ ASSADAAKA 30 december 2019.

boolkOp 30 december 2019 was de oudejaarsreceptie van Assadaaka, waar we met z’n allen gezamenlijk terugkeken op een succesvol jaar vol interessante gebeurtenissen.

Maar wat zou Assadaaka zijn zonder haar vele vrijwilligers (zo’n 200), daarom was er ook ruim aandacht om een aantal vrijwilligers aan het woord te laten nadat Ahmed met een toespraak de receptie opende. Zo spraken diverse mensen over hoe ze bij Assadaaka kwamen en wat Assadaaka voor hen betekent, waarbij Ahmed vaak in het zonnetje werd gezet in dankbetuiging als de geestelijke vader van het concept Assadaaka. Zo spraken bijvoorbeeld Aicha Ouiza, Ali Mansi, Dr. Emmy, Khadija, Mostafa, Mehdia en Siegfried.

Voor veel mensen was Assadaaka in het begin als een reddende baken, waar ze met hun eigen probleem kwamen en van Ahmed de kracht en ook de praktische steun ervaarden om op te staan in hun leven en verder te gaan.  Velen bleven vervolgens (ook dankbaarheid) daarna bij Assadaaka om het opbouwwerk van Assadaaka in ondersteuning en verbinding verder te laten groeien als laagdrempelige organisatie. De leus van Assadaaka = samen wordt het beter in de buurt!

Wat ook een mooi verhaal was werd verteld door Larbi Ben Alilou was van een man van het eerste uur, die vertelde hoe de gezamenlijke maaltijden bij Assadaaka ontstonden. (Samenvatting door Ahmed over de praktische ontstaans geschiedenis van Assadaaka???)

Oorspronkelijk wilden we nog brainstormen over nieuwe thema’s als onderwerpen van verbinding voor Assadaaka als humanistische beweging, maar daar kwam het echter niet van, want de feestelijke stemming zat er met al die lovende woorden er al goed. Na de gedane toespraken werd een gezamenlijke maaltijd genuttigd met een muziekje op de achtergrond, waarna het feest losbarstte : er werd onder andere spontaan gezongen onder begeleiding van een gitaar en daar werd ook op gedanst.
Na deze feestelijke afsluiting van 2019 is het tijd om vooruit te kijken in 2020. Is er een onderwerp wat u wilt bespreken of delen, neem gerust contact op met Ahmed; kom langs of mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address), want verbinding kan altijd meer en beter.

Assadaaka wenst u allen een goed en resultaat vol 2020 in verbinding met elkaar!

http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

ppl

oooi

koopli

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken