homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Offerfeest voor vluchtelingen en armen

khSlagerij Het Lange Mes aan de Javastraat © Rink Hof.
Binnenkort is het Offerfeest, of Eid Al-Adha, op 2 september 2017. Het offerfeest is één van de belangrijkste religieuze momenten van het jaar voor moslims. Helpt u ons mee tijdens Offerfeest, om samen voor de vluchtelingen en armere mensen in Amsterdam Oost te zorgen?

Solidair
Het Offerfeest gaat om zorgen voor en solidair zijn met elkaar. Assadaaka Community zet zich ook dit jaar weer in voor vluchtelingen en armere mensen in Amsterdam Oost. Door donaties in te zamelen, voor de minder bedeelden. U kunt helpen door een donatie te doen.

Armoede in Amsterdam
Op de vlucht uit je eigen straat, uit je eigen stad, uit je eigen land. Ontheemd in een ander land, waarvan je misschien niet weet of het je welkom zal heten. Veel mensen bevinden zich in deze situatie, ook in Amsterdam. De vluchtelingen, maar ook de mensen die leven onder de armoede grens in Amsterdam Oost, hebben onze hulp hard nodig. Want ook daarvan zijn er teveel. Armoede heef t een meedogenloze impact, vaak op het hele gezin. In de huidige economische crisis is het moeilijk om uit de spiraal van armoede te klimmen.

Samen

Al meer dan 25 jaar zet Assadaaka Community zich in om mensen met een afstand tot de samenleving te helpen, met name in Amsterdam Oost. Wij omarmen het principe van solidariteit.  Want niemand staat er alleen voor, we zijn er voor elkaar. Door mensen in nood te helpen werken wij aan een sterkere sociale cohesie, integratie en participatie.

Donaties

Voor ons is het Offerfeest een belangrijk moment om ons in te zetten voor onze medemens, voor de vluchtelingen en mensen onder de armoede grens in Amsterdam Oost. Wij vragen dan ook iedereen die dit kan, om vlees of een financiële bijdrage te doneren, zodat óók de vluchtelingen en armen in Amsterdam Oost Eid Al-Adha kunnen vieren, met een gezonde en feestelijke gezamenlijke maaltijd, verzorgd door Assadaaka. Want iedereen is welkom.

Van 2 september t/m 9 september zamelt Assadaaka Community in samenwerking met Supermarkt - Slagerij Het Lange Mes op de Javastraat vlees voor de vluchtelingen en arme mensen in Amsterdam-Oost.

Media:
http://www.parool.nl/amsterdam/vereniging-zamelt-voedsel-in-voor-offerfeest-arme-amsterdammers~a4375294/

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/offerfeest-voor-vluchtelingen-iedereen-hier-welkom-er-genoeg

http://www.ad.nl/amersfoort/het-offerfeest-moet-dit-jaar-in-teken-vluchtelingen-staan~adbbbb46/

Wij danken u hiervoor!

* Donaties van vlees kunt u doen bij

Supermarkt - Slagerij Het Lange Mes - van 9.00 tot 17.00 uur, Javastraat 127HS, 1094 HD Amsterdam

Vriendschapshuis - van 17:30 tot 21.00 uur, Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam

* U kunt ook eenmalige bedrag over maken op IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 t.n.v. Assadaaka – Offerfeest.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel: 0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

bv

cv

bo

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken