homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Mevrouw #Eman #Wahby legt #functies #Assadaaka neer

npo1Door: #Ahmed el #Mesri, #voorzitter van de #Assadaaka #Community

Mevrouw #Eman #Wahby is in de afgelopen week benoemd tot #Directeur van een #Arabischtalig #Persbureau. Een functie met een grote #verantwoordelijkheid naar het schijnt. Door de nieuwe #functie heeft mevrouw #Eman #Wahby besloten al haar functies, taken en titels welke de Assadaaka Community heeft verleend, onmiddellijk neer te leggen, zo heeft zij het Assadaaka Bestuur laten weten.
Mevrouw Wahby kan de #titels #Ambassadeur voor de #Vrede in #Nederland en #Europa en de titel #Ambassadeur voor de #Vrede en de #Humaniteit niet meer voeren.

Deze titels zijn door het #bestuur van de Assadaaka Community #defintitief #ingetrokken. Ook kan zij de functie van #Vertrouwenspersoon niet langer vervullen, deze is #onverenigbaar met het #persbureau.

Mevrouw Wahby kwam in een moeilijke periode in haar leven bij de Assadaaka Community, groeide naar persoonlijk herstel en bood als voluntair daarna hulp aan anderen. Haar bijdragen aan de activiteiten in afgelopen periode worden door het Bestuur #gewaardeerd. Het Bestuur zegt mevrouw Wahby daarvoor #dank.

Graag feliciteert het Bestuur van de Assadaaka Community mevrouw Eman Wahby met haar nieuwe functie als #Directrice van een #Persbureau. Tevens wenst de Assadaaka Community mevrouw Wahby #geluk en #voorspoed in haar #persoonlijk #leven!

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken