homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Merry christmas for you all

Als het heel donker is, dan is een piepklein lichtje al voldoende om ontwaard te kunnen worden. Als het heel licht is, dan valt dat ene piepkleine lichtje niet op en dan kun je je eenzaam voelen en niet gezien of gehoord worden. Dit duurt nooit lang, want het wordt telkens weer donker en ja ... het lichtje hoe klein ook, is er weer en schittert als nooit tevoren.

Ik wens alle websitebezoekers van zeeburg.nu een fijne kerst, een mooi uiteinde en een zorgeloos begin van 2007.

Voor even dan ... het is de moeite waard waar je ook bent, met wie je bent en in welke situatie je je bevindt. Doe een wens, maak het bont, vraag en schilder datgene waar je niet meer op durft te hopen.

In shalom, Inshallah, Vrede zij met jou

Gepost door Tess Jungblut
CafePermalinkVandaag stonden we met zeeburg.nu op een koude en gezellige kerstmarkt gehouden op het Javaplein. Het was best wel even wennen. Het drukke gebeuren is op de dappermarkt en die ligt toch een beetje uit de buurt oh oh .

Voor elke bezoeker was er een mogelijkheid om een kerstwens te doen en dan kreeg je een heerlijk kerstbrood cadeau! Ook de warme gl?hwein cool smile en chocolademelk vonden hun weg naar de bezoekers. Gezellige muziek en zang en een heus optreden van de hondendame Madame Mik Mak.

Volgend jaar weer!  LOL

Posted by Tess Jungblut  on  12/23  at  08:17 PM


Laat ik nog maar eens een nieuwe kaars pakken om aan te steken ...

Fijne dagen voor iedereen!

Posted by Jacques  on  12/23  at  08:24 PM


Lieve mensen,

Ik wens u en uw famillie het allerbeste toe in het feestseizoen en vooral in het komend jaar 2007. Geluk, Voorspoed, Gezondheid en vooral innerlijke tevredenheid. Vrede, Ahmed El Mesri, voorzitter Assadaaka grin

Posted by Ahmed El Mesri  on  12/24  at  12:33 PM


Dank je Ahmed, ook voor jou en je geliefden ...  smile

Posted by Tess  on  12/24  at  01:49 PM


Feestverlichting brand overal
We versieren onze woning
Jezus, geboren in een stal
Toch noemen we hem een koning
Als straks de feestlichtjes uit worden gedaan
Laat dan in je hart nog een heel klein lichtje aan;-P

Posted by ahmed  on  12/26  at  12:53 PM


Met Kerstmis vieren de geboorte van een baby die de wereld voorgoed veranderde met zijn boodschap van naastenliefde.

?Tegen jullie die naar mij luisteren zeg ik: heb je vijanden lief en wees goed voor wie je haten; zegen wie je vervloeken, en bid voor wie je mishandelen. Als iemand je op de ene wang slaat, houd hem dan ook de andere voor; neemt iemand je jas af, laat hem dan ook je hemd houden. Geef aan ieder die je iets vraagt; en als iemand je wat afpakt vraag het dan niet terug. Behandel de mensen zoals jullie door hen behandeld wilt worden.
Als je alleen je vrienden liefhebt, hoe kun je dan Gods zegen verwachten. Ook de mensen die verkeerd doen, hebben hun vrienden lief! En als je alleen weldoeners goed doet, hoe kun je dan Gods zegen verwachten??
bron: de Groot nieuws bijbel

Posted by Robert van den Heuvel  on  12/26  at  08:13 PM


Commenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken