homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Meldpunt De-Radicalisering en Afwijkend gedrag

rad“Wij zijn de oren en de ogen van de stad”

Veiligheid van dit land staat bovenaan!!!

Steun voor Elkaar!

Maakt u zich zorgen over een familielid, een zoon of dochter of een kennis met afwijkend of radicaliserend gedrag? Dan kunt u bellen met het Meldpunt De-Radicalisering van Assadaaka Community. Het Meldpunt De-Radicalisering biedt een luisterend oor en een helpende hand.

U kunt bellen naar het Meldpunt De-Radicalisering wanneer u zorgen heeft over een naaste. Dat kan gaan over jongeren die zich op een afwijkende manier bezig houden met hun geloof, of die crimineel of anderszins lastig gedrag vertonen. Bij Assadaaka Community kunt u een afspraak maken met onze vertrouwenspersonen en ervaringsdeskundigen. Zij helpen u verder, u staat er niet meer alleen voor.

Het Meldpunt De-Radicalisering van Assadaaka bestaat al meer dan 10 jaar. Mensen die Assadaaka Community bellen hebben vaak het gevoel dat ze nergens terecht kunnen met hun verhaal. Het is niet makkelijk om aan de bel te trekken, wanneer je zorgen hebt over het radicaliserend of (crimineel) afwijkend gedrag van iemand die je dierbaar is. Vaak zijn er ook zorgen over de gevolgen die het vragen van hulp heeft. Bij Assadaaka Community vindt u een luisterend oor, en gaan wij samen op zoek naar oplossingen. Wij bieden veiligheid, voor iedereen die bij ons aanklopt en wij bieden maatwerk.

Voor het Meldpunt De-Radicalisering en Afwijkend gedrag kunt u contact opnemen met Assadaaka Community, Dhr. Ahmed El Mesri: 06-47440672 van maandag t/m zondag van 09:00 tot 22u.
E.: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of W.: http://www.assadaaka.nl. (Voor dringende zaken, zijn we 24 uur bereikbaar)

Twee uitzendingen van november 2015 over het Meldpunt De-radicalisering:
AT5: https://www.youtube.com/watch?v=7-8TM5vAUFM
RTL Editie NL: https://www.youtube.com/watch?v=uNDwI-WRLMc

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken