homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Medeleven met Brussel

hjFoto Miguel Discart / Wikipedia (CC by-sa 2.0).
Wij van Assadaaka Community zijn geschokt en verdrietig door het nieuws van de afschuwelijke aanslagen in Brussel. Met diep medeleven condoleren wij alle nabestaanden, het Belgische volk en alle slachtoffers van terrorisme. Laten wij bidden voor hen, ieder op zijn eigen manier.

Géén verdeeldheid
Geweld tegen burgers, dat kán en mág niet gebeuren in een samenleving waarin vrijheid voor op staat. Laten wij er daarom allen voor zorgen dat deze aanslag onze samenleving niet ontwricht. Terroristische netwerken willen juist angst, verdeeldheid en haat zaaien. Wij roepen daarom iedereen op tot een diepere verbondenheid, tussen alle mensen van iedere afkomst en religie. Juist nu! Dát is vrijheid. Laten wij deze vrijheid gezamenlijk omarmen.

Er voor elkaar zijn
Radicaliserend gedrag kunnen wij samen signaleren en voorkomen. Niet door elkaar in de gaten te houden, maar door oog te hebben voor elkaar. Door contact te maken. En door mensen die de aansluiting met de samenleving niet kunnen vinden, juist te helpen. Daarom roepen wij iedereen op, zowel de overheid als burgers, om er voor elkaar te zijn. Geweld kunnen wij in onze samenleving niet tolereren. Laten wij daarom nu direct de krachten bundelen, door iedereen te betrekken in onze maatschappij, waar vrede en vrijheid leidend zijn.

Extra Calamiteiten Spreekuur Meldpunt De-radicalisering
Al jaren heeft Assadaaka Community een Meldpunt voor De-radicalisering en afwijkend gedrag. Naar aanleiding van de aanslagen open wij deze week van 9u tot 17u een Extra Calamiteiten Spreekuur, voor iedereen die zorgen heeft over iemand met afwijkend gedrag, met zorgen over veiligheid of met zorgen over vrijheid.

Neem gerust contact op, ook voor meer informatie met Assadaaka Community 020-7525131 / 06-47440672
.(JavaScript must be enabled to view this email address)  of http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken