homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Maestro Akil Lamdahhi met zijn 45 jaren lang Orchestre Ismailia

xs3Thema: Verbinding en Sociaal Cohesie binnen onze samenleving.
Maestro Akil Lamdahhi met zijn
45 jaren lang Orchestre Ismailia heeft op zondag 4 juni een Certificaat van Waardering door Assadaaka Community in de Jungle Amsterdam gekregen.
Het was een bijzondere samenzijn met heel veel gasten.  De mensen konden hun hart opluchten. Een vruchtbare en geslaagde feest tegen Armoede en Eenzaamheid.

Assadaaka Community wil graag dank en waardering uitspreken aan Akil Lamdahhi voor zijn bijzondere 45 jaren lang culturele en muzikale prestaties en verdiensten.

Akil Lamdahhi draagt op een belangrijke wijze bij aan het behoud en doorgeven van Marokkaanse Chaabi en Klassikaal Arabisch muziek. Hij met zijn Orchestre houdt daarmee de erfenis van Marokko en de Arabische wereld levend. Als artiest geeft hij zijn muzikale kennis door en laat hij samen met zijn Orchestre velen genieten van zijn prachtige muziek. 

De Marokkaanse Chaabi muziek van, Akil Lamdahhi verbindt. Het brengt mensen samen. De muzikale klanken raken de toehoorders in het hart en brengt hen naar plekken in hun herinnering. Het behoud van deze muzikale kunst uit Marokko is van groot belang voor velen, nu en in de toekomst. 

Assadaaka Community wil Orchestre Akil Ismailia en dan ook bedanken voor zijn belangrijke werk. Door ook anderen de kans te geven om hun talenten te ontdekken, maakt Akil Lamdahhi een verschil in vele levens. Zijn prachtige muziek en aandacht voor anderen maakt de wereld een mooiere plek.

Daar is Assadaaka Community zeer dankbaar voor.

Namens de Assadaaka Community
Voorzitter
Ahmed El Mesri

Voor meer informatie en advies: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

cr5

bt6

ny7

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken