homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Maaltijden voor hulpbehoevenden

12wwVandaag maandag 20 april kon Assadaaka Community weer vele hulpbehoevende bewoners ondersteuning bieden door maaltijden. Ook voor de gestrande reizigers die nog steeds in Amsterdam verblijven, ver van familie of bekenden. De maaltijden zijn ook vandaag wer mogelijk gemaakt door het fantastische buurtinitiatief van SamenVooruit, 3WO en de buurtkeukens. Ook hebben onze topkoks Naiema Kramer en Aicha Ouiza heerlijke maaltijden verzorgd voor de bewoners.

Een speciaal woord van dank daarbij aan Ali Mansy, Mostafa Kamal Alamir, Siegfried Hoek, Abdelkader El Mesri en Maher Hajkasem, die zich iedere dag logistiek inzetten voor het mogelijk maken van deze hulp, zonder hen was dit niet mogelijk!

De meest hulpbehoevenden zijn bewoners met corona-klachten en met andere gezondheidsklachten, bewoners in sociaal isolement, in eenzaamheid, met armoede problematiek en deze reizigers, kortom mensen die afhankelijk zijn van onze ondersteuning. Daarom staat Assadaaka Community in samenwerking met het geweldige buurtinitiatief en de vele vrijwilligers voor hen klaar.

Wilt u ook helpen als vrijwilliger, Of heeft u iets over om te doneren, het is van harte welkom! Neem graag contact op met ons!

En heeft u hulp nodig met voedsel, maaltijden of met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Voor meer informatie en verbinding: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

tr5

65y

ew4

tp1

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken