homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Maaltijden voor gestrande reizigers uit Marokko en voor bewoners

aqqIn Amsterdam Oost staat niemand er niet alleen voor. Onze topkoks Aicha Ouiza en Naiema Kramer maken heerlijke maaltijden voor hulpbehoevende bewoners en voor gestrande reizigers uit Marokko. Want er zitten niet alleen Nederlanders in Marokko die niet meer terug kunnen vliegen, maar er is ook een groep gestrande reizigers uit Marokko in Amsterdam. Zonder familie in de buurt kunnen zij geen kant op. Zeker tijdens de ramadan is dit een moeilijke tijd voor hen. Assadaaka Community zorgt voor deze groep en voor alle andere hulpbehoevende bewoners, met onze topkoks en met Ali Mansy, Maher Hajkasem, Abdelkader El Mesri, Mostafa Kamal Alamir, Siegfried van Hoek, Ordeya en Klaartje, onder coördinatie van Ahmed El Mesri

Als een grote familie werken wij samen om iedereen die hulp nodig heeft te ondersteunen.

Dat doet Assadaaka Community samen met het team van #SamenVooruit, 3WO, de buurtkeukensen vele vrijwilligers. Het is ontzettend mooi hoe wij in Amsterdam Oost elkaar weten te vinden en de schouders er samen onder zetten in deze coronacrisis. Niemand staat er alleen voor. Wij zijn dit buurt initiatief dankbaar voor al hun hulp!

Ook vandaag maandag 28 april ondersteunen we samen honderden bewoners met maaltijden en telefonische hulp. Mensen die deze ondersteuning hard nodig hebbenvanwege ziekte en gezondheidsklachten, armoede, sociaal isolement, fysieke beperking of gezinsproblematiek. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat niemand verder in de problemen raakt.

Zijn er bewoners waar u zich zorgen over maakt? Buren die u al een tijdje minder heeft gezien, of iemand die er alleen voor staat? Neem gerust contact met hen en daarna met ons op als zij ondersteuning nodig hebben.
Wilt u zelf helpen, als vrijwilliger om maaltijden te bezorgen, te koken of wilt u graag een donatie doen aan dit project? Neem dan ook contact op, alle hulp is zeer welkom!  We kunnen alle hulp goed gebruiken.

En heeft u hulp nodig met voedsel, maaltijden of met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Voor meer informatie en verbinding: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)


bvn

c x

bty

bbtr

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken