homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Maaltijd ondersteuning iedere dag aan zieken

77Assadaaka Community biedt dagelijkse maaltijd ondersteuning aan verschillende thuis verblijvende coronapatiƫnten in Amsterdam Oost, al vanaf 13 maart. Iedere dag kunnen zij rekenen op een gezonde maaltijd. Ook bewoners die moeilijk bereikbaar zijn, bijvoorbeeld door sociaal isolement of gezondheidsproblemen, Assadaaka Community zet zich actief in om ook hen de ondersteuning te bieden die zijn nodig hebben. Niet alleen maaltijden, voedselpakketten, boodschappenhulp, maar ook een luisterend oor en telefonische ondersteuning.

De vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken zetten zich al meer dan 6 weken volop in, zoals Naiema Kramer, Ali Mansy, Aicha Ouiza, Aicha, Mostafa Kamal Alamir, Maher, Abdelkader El Mesri, Siegfried van Hoek en vele anderen. Dank zij hun staan bewoners er niet alleen voor in deze moeilijke coronacrisis.

Ook wordt er heerlijke soep gemaakt door Aicha voor een groep in Amsterdam gestrande toeristen. Zij zijn ver van huis en familie. Assadaaka Community biedt hen ondersteuning in deze lastige tijd.

Assadaaka Community is ook erg dankbaar voor de dagelijkse ondersteuning aan de meest kwetsbare bewoners met maaltijden door het team van #SamenVooruit, 3WO, de buurtkeukensen onze vele vrijwilligers.

Zijn er bewoners waar u zich zorgen over maakt? Buren die u al een tijdje minder heeft gezien, of iemand die er alleen voor staat? Neem gerust contact met hen en daarna met ons op als zij ondersteuning nodig hebben.

Wilt u zelf helpen, als vrijwilliger om maaltijden te bezorgen, te koken of wilt u graag een donatie doen aan dit project? Neem dan ook contact op, alle hulp is zeer welkom!  We kunnen alle hulp goed gebruiken.

En heeft u hulp nodig met voedsel, maaltijden of met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Voor meer informatie en verbinding: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

87

h77

j77

n77

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken