homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

#Liefde kent geen #grenzen of #labels bij #Assadaaka #Community in Amsterdam Oost

c334#Liefde kent geen #grenzen of #labels bij #Assadaaka #Community in Amsterdam Oost - “#Pal voor onze #LHBT’ers

Vandaag 22 mei 2022 was er een bijzondere en leerzame samenzijn met een thema #RESPECT bij #Assadaaka #Community.
Iedereen in dit land moet daarom gewoon openlijk homo, lesbo, bi of transgender kunnen zijn. Helaas denkt nog altijd niet iedereen er zo over. Met de acceptatie van hun geaardheid gaat het steeds beter maar nog niet elke #LHBT’er voelt zich voldoende vrij en veilig op school, op het werk, in de kerk, moskee, sportschool of op straat.

Op #de #internationale dag tegen #homofobie en #transfobie (#IDAHO 22 mei), organiseerde de Assadaaka Community, samen met Natuurlijk Samen, de landelijke Homo Hetero Alliantie Veilige wijken en activiteit om aandacht te vragen voor de positie van #lesbische #vrouwen, #homoseksuele #mannen, #biseksuelen en #transgenders.

Laten we er samen voor zorgen dat zij zich in ons land veilig genoeg voelen om uit de kast te komen. Laten we samen in Amsterdam Oost – burgers en regeringen, buurtcommunities, bedrijven en publieke instellingen, pál staan voor onze LHBT’ers.

Assadaaka Community zal elke jaar in het kader en rondom IDAHO. week van 17-23 mei in Amsterdam Oost activiteiten organiseren!

Samen wordt het beter in de buurt!

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken