homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Koude Koninginnedag voor de boeg

De weersberichten beloven weinig goeds voor Koninginnedag. De temperatuur wordt niet veel hoger dan een graad of elf en er bestaat zelfs een kans op hagel!
Ook Koninginnenacht wordt niet aangenaam en zwoel. Meteorologen houden zelfs rekening met een graadje vorst aan de grond. (bron AT5)En belangstellenden kunnen zich gratis laten fouillieren op de grote pleinen.

Op Koninginnedag wordt in de gemeente Amsterdam ‘s avonds een preventieve fouilleeractie houden. De actie vindt na 21.30 uur plaats rond de grote pleinen in de binnenstad.
Burgemeester Cohen verklaarde dat de laatste jaren hebben uitgewezen dat er ‘s avonds nog veel wapens zijn. De VVD pleitte deze week al voor preventief fouilleren in delen van West. Stadsdeel De Baarsjes verzet zich hiertegen.
Het stadsdeel is al wel bezig met het doorlichten van horecagelegenheden. Na een politie-inval zaterdag zijn twee nachtcaf?s gesloten. De uitbaters moeten binnen een week hun zaak beter ordenen.
bron: at5

Posted by Robert van den Heuvel  on  04/28  at  03:50 PM


Ik hoop dat de poltie bij hun wapentocht kinderen inschakelen. Die zien tenminste nog wat…....
O ja en pas op Als u net gefouilleerd ben weet de boef om het hoekje dat u niet gewapend bent. Het is maar dat u gewaarschuwd bent.
En dat mooie weer. Ach, het is altijd mooi weer op 30 april. Dat zal ze leren om het op 29 april te doen. Ik dach me lood.

Posted by ijstaartindeoven  on  04/28  at  04:29 PM


Dit wordt weer een ouderwets gezellig feest. Als ik dat allemaal eens op me laat inwerken.  tongue wink

Posted by Jan Hollander  on  04/28  at  06:23 PM


Beste Robert,

Hoezo zijn er ‘s avonds nog wapens? Waar zijn die dan overdag? Een tukkie doen of zo?

Posted by Tess  on  04/28  at  06:54 PM


Ik heb wel te doen met de koningin. Moet ze weer de boer op in die steenkou downer

Posted by Tess  on  04/28  at  06:57 PM


Overdag hebben de criminelen die wapens nodig om te steken, te schieten en zich veilig te voelen. ‘s Avonds neemt de politie die wapens dan in beslag om ze te vergelijken met de wonden van de slachtoffers.

Of zou het overdag te druk zijn op de grote pleinen om te fouilleren. Schuifelen we allemaal stapvoets… lijf tegen lijf, en af toe een huilend kind in wagentje gevangen in de menigte.

PS: Hoi Tess!
Leuk je te treffen op Zeeburg.nu. Onze laatste discussie over Deense spotprenten werd - op een andere site- nogal abrupt afgebroken.

Posted by Robert van den Heuvel  on  04/28  at  07:08 PM


oh? smile

Posted by Tess  on  04/28  at  07:18 PM


Bron http://www.nu.nl

AMSTERDAM - De politie van Amsterdam heeft zaterdagavond na afloop van de festiviteiten rond Koninginnedag niets aangetroffen tijdens fouilleeracties in de stad. Na 23.30 uur controleerden agenten bijna zeshonderd feestgangers op het Rembrandtplein, het Leidseplein, het Spui en in het Wallengebied, aldus een woordvoerder zondag. De controle ging tot diep in de nacht door.

Verbazingwekkend toch? grin

Posted by ijstaartindeoven  on  04/30  at  11:38 AM


Is het toch nog een intiem feestje geworden. En morgen vindt er weer een jochie van acht een schietklaar vuurwapen in de struiken.

Oh en IJstaart, de de Dames uit Alkmaar kregen behalve de euro’s ook allebei een afdruk van de foto die bovenaan de pagina prijkt.

Posted by Robert van den Heuvel  on  04/30  at  11:41 AM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken