homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Koningsdag bij Assadaaka Community

qqVandaag is het Koningsdag! Terwijl normaal de straten in Amsterdam oranje kleuren, vieren de meeste bewoners Koningsdag dit jaar thuis door de coronacrisis. Het team van Assadaaka Community heeft zich vandaag dan ook volop ingezet om hulpbehoevende bewoners en de gestrande reizigers van maaltijden te voorzien.

Samen met het buurtinitiatief #SamenVooruit, 3WO, de buurtkeukensen onze vele vrijwilligers,zoals onze topkoks Naiema Kramer, Aicha Ouiza en Aicha en onze toppers Ali Mansy, Maher Hajkasem, Mostafa Kamal Alamir, Siegried van Hoek, Abdelkader El Mesri, Ahmed en vele andere.

Ook vandaag op Koningsdag staat niemand er alleen voor, dankzij zovelen in de buurt die samen de schouders eronder zetten. Met de maaltijden, met een telefonisch luisterend oor. We helpen elkaar, juist nu in de coronacrisis, met Koningsdag en tijdens de ramadan.

Wilt u ook helpen als vrijwilliger, om maaltijden thuis te bezorgen, wilt u koken, of heeft u iets over om te doneren aan dit initiatief van #SamenVooruit, het is van harte welkom! Neem graag contact op met ons!
Of heeft u hulp nodig met voedsel, maaltijden of met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Voor meer informatie en verbinding: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

2q

3q

4q

6q

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken