homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Knallend het nieuwe jaar in met Assadaaka Community

xxAfgelopen maandag hebben we een geslaagd en swingend Nieuwjaars feest gehad bij Assadaaka Community. Met een grote diverse opkomst aan gasten, vrijwilligers en hulp verleners hebben we er een knalfeest van weten te maken. Wij als organisatie voelen ons vereert het nieuwe jaar met alle aanwezigen te hebben mogen inluiden.

De prachtige outfits, de gezellige sfeer en al het harde werk van de vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat we weer helemaal fris kunnen starten met het jaar 2019. Aan de hand van multiculturele dans, muziek en toneel spel en overheerlijke huisgemaakte lekkernijen verzorgd door onze lieftallige en hard wekende vrijwilligers hebben we er een entertainende top avond van kunnen maken!

Met dank aan alle mensen die hebben geholpen er een geweldig feest van te maken, van de dames (onder leiding van de top kok van Noord Holland 2018 Aicha Ouiza, Aicha van groeten uit Holland, Hajiba, Wardia en Fatima) die uren lang in de keuken hebben gestaan om voor ons een heerlijk buffet op tafel te zetten tot de optredens van toneel, dans, muziek, zang door: Het Orkest van maestro Mohsin El-Haddad en ontroerende speeches die ons de hele avond hebben ge├źntertaind. We willen nogmaals alle aanwezigen bedanken voor de komst en we hopen jullie dit jaar weer terug te zien bij Assadaaka Community!

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel:  0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

xx1

cxx

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken