homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Hugh Grant in de boeien geslagen

Vrijdagavond 23 februari werd filmster Hugh Grant bij een premi?re-avond van het Tuschinski theater in de Reguliersbreestraat door een handschuddende fan in de boeien geslagen. De held van het witte doek zat ongeveer 10 minuten onvrijwillig aan zijn fan vast. Omdat er geen sleuteltjes van de handboeien waren moest de politie er aan te pas komen om de stalen boeien door te knippen. Tegen de vrouw, een 22-jarige TV-verslaggeefster van een Nederlandse televisiezender, is proces-verbaal opgemaakt. Zij werd ‘s avonds na verhoor heengezonden.

Terwijl de filmbekendheid even na acht uur al handenschuddend over de rode loper naar de ingang van het theater liep werd zijn aandacht getrokken door twee dames. Zij mochten, ondanks negatief advies van de beveiligers van Grant, onder de afzetting door. Terwijl ze in gesprek waren met Grant sloeg een van hen de bekendheid in de handboeien. Hugh Grant, die de ludieke actie in eerste instantie wel kon waarderen, wilde na enkele minuten toch wel weer los.

Toen bleek dat er geen sleuteltje meer was om de stalen boeien te openen, werd een beroep gedaan op de politie. Die wist de onvrijwillige verbintenis met een speciale betonschaar te verbreken. De vrouw, die gefilmd werd door een TV-ploeg, werd voor verhoor meegenomen naar een politiebureau. Grant deelde later mee dat hij afzag van aangifte.

bron: politie amsterdam amstelland

Gepost door ZaZkia
Cafe • (2) CommentaarPermalinkWaarom ben ik nou nog nooit op dat idee gekomen… :fluiten:

Posted by zazkia  on  02/28  at  02:14 PM


@ zazkia:

Ben jij zo op Hugh dan?

Posted by Tess Jungblut  on  02/28  at  05:06 PM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken