homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

HIGH TEA OM MOEDERDAG TE VIEREN

b5yOp maandag 09 april organiseerde de Assadaaka Community een #HIGH #TEA voor de #moeders van Amsterdam Oost. Ruim dertig dames namen deel aan de High Tea. Een heerlijk rustgevend muziek stuk op de achtergrond zorgde voor een vrolijke noot. De brede lach op het gezicht van de moeders en grootmoeders de kers op de taart. 

Taart bakken kunnen de moeders van Oost als de besten. Vrijwel iedere dame nam zoetigheid mee voor de andere moeders. Dat zorgzame is kenmerkend voor een groot deel van de bewoners in Oost. Dames die elkaar bij binnenkomst omhelzen, elkaar omarmen en knuffelen. Wie wil er nu niet zo een hartelijke ontvangst genieten?

Ahmed el Mesri en rabbijn Simon Bornstein spraken een woordje en de dames genoten van de twee forse potten thee, die al ras weer aangevuld moest worden om de dorstige vrouwen te ondersteunen. Een stralende lente zon brachten de moeders voor elkaar mee.

De zonnestralen zorgden voor een uitgelaten sfeer, we met die benauwde COVID lockdowns. Gedaan is het met de eenzaamheid. Op moederdag versterken we elkaar en lachen we samen! Wij zien terug op een blijde en stralend mooie #MOEDERDAG! Alweer een prachtige dag bij de Assadaaka Community!

Door: Ahmed el Mesri, voorzitter en Rabbijn Simon Bornstein, geestelijk verzorger

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken