homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

HET NIEUWE JAAR KOMT ER AAN!

xwOntbijtsessie 27.12.2019: HET NIEUWE JAAR KOMT ER AAN!

Vandaag was het de een na laatste ontbijt-sessie bij Assadaaka in 2019. Vandaag en de vorige sessie net voor kerst hielden we geen presentatie over een onderwerp van belang, het enige belang was in gemoedelijke sfeer samen zijn als één grote familie. Het kerstfeest net als andere religieuze feesten, zoals de Iftar en het Suikerfeest is een samenzijn in zekere vredigheid met al dan niet expliciete religieuze achtergrond.

Toch kende deze ontbijtsessie weer een toespraak van Dhr. Ahmed El Mesri als een eerste opmaat naar het nieuwe jaar: ‘Welkom iedereen, met in het bijzonder onze buitenlandse gasten van Marokkaanse afkomst, die als toerist in Amsterdam waren.

Zij hadden als sociaal werker in een advies bureau over de methode Assadaaka gehoord, en wilden graag eens informeel Assadaaka ervaren -als bezoeker- ter kennismaking. Inmiddels zijn er afspraken gelegd voor verdere communicatiever vervolg via e-mail . Ook werd onze nieuwe stagiaire Aïcha verwelkomd, zij volgt een opleiding als sociaal maatschappelijk en administratief medewerker en zal tot het eind Juni bij ons zijn. En last but not least ook de dochters van Siegfried van Hoek (Roos en Mimi) waren bij Assadaaka aanwezig en werden ook hartelijk welkom geheten als Assadaaka-familie.

OP MAANDAG 30.12.2019 IS ER EEN EINDEJAARSRECEPTIE BIJ ASSADAAKA, waar we vooruitlopend op het nieuwe jaar elkaar een goed en gezegend 2020 toewensen. Er zullen hapjes en drankjes zijn met muziek op de achtergrond. U bent ook van harte welkom als u een instrument speelt en de inspiratie voelt om dit met ons te delen. Heeft u een speciale lekkernij gemaakt, dan kunt u naar believen ook meenemen. DE INLOOP is vanaf 16:00 en het feest zal duren van 17:00 tot 20:30. VOELT U WELKOM! 

Ook in 2020 zullen er tijdens de ontbijtsessies weer Presentaties worden gedeeld met elkaar. Zo willen we ook een keer een presentatie over alternatieve zorg geven in samenwerking met externe deskundigen en een keer een speciale interreligieuze bijeenkomst organiseren. We zijn nog aan het brainstormen over de mogelijkheden; heeft u een idee of een onderwerp wat u in verbinding met iedereen wilt delen, leg het dan mondeling of per e-mail voor aan de hoofd-coördinator Ahmed El Mesri voor.

Voor alsnog wensen wij u een bewust 2020 in verbinding toe en hopen u te mogen verwelkomen op onze oudejaarsreceptie op 30.12.2019 en anders tot volgend jaar!


كلمة الاستاذ احمد مؤسسة جمعية الصداقة ليرحب بالأعضاء الجدد والأعضاء الدائمين وما ناخذةمن استفادة من ارئة ومعلومات تفيد المؤسسة وذلك بحضور سنة جديد وكل عام والجميع بخير وسعادة ونتمنى لكل الأعضاء الدوام والتواصل بالأستاذ احمد والأخت عائشة من اجل كل ما هو جديد يخص المؤسسة

Voor meer informatie tijdens kantooruren: ASSADAAKA COMMUNITY:
Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel: 0647440672 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

vv

v9

v8

v6

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken