homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Het einde van het Taalwinkel seizoen Assadaaka 2016 – 2017!

groeAssadaaka Community sloot gister dit traditiegetrouw feestelijk af! Deze leuke afsluiting feest is gehouden op de Palembangstraat 52, 1094 TK in Amsterdam-oost. Wij hebben iedereen uitgenodigd om deel te nemen op donderdag 20 juli, voor de uitreiking van certificaten aan onze taal studenten. We hebben met ze alle genoten van deze geweldige avond.

Een mooie stuk uit de toespraak van de Heer Ahmed El Mesri:
Lieve vrienden, beste lezers,
Dank jullie allemaal voor jullie komst gisteravond. Wat ben ik blij en dankbaar dat wij deze avond hier samen bijeen zijn gekomen. Jullie hebben hard gewerkt en zijn een voorbeeld voor anderen. Ik hoop dat jullie veel geleerd hebben en nieuwe mensen hebben leren kennen.

Daarnaast hoop ik dat jullie je een beetje meer thuis en welkom voelen hier in Nederland en de taallessen kunnen gebruiken om je nóg meer thuis te voelen. Zonder jullie inzet, tijd en toewijding zijn de taallessen niet mogelijk. Ik bedank namens Assadaaka en alle vrijwilligers & vrienden; Henk Linde, voor zijn harde werk en inzet aan de coördinatie van dit project. Ook willen wij Casper, de taaldocent die ons project gaat verlaten erg graag bedanken. Ook zonder plek geen activiteiten, en daarom wil ik heel graag het Stadsdeel bedanken voor de ondersteuning in de vorm van deze prachtige locatie. Het is ontzettend fijn dat wij van dit Vriendschapshuis gebruik mogen maken in de avonduren, zodat wij hier 4x per week taalles kunnen bieden en ook andere activiteiten, zoals Steun voor Elkaar. Assadaaka betekent vriendschap. De activiteiten van Assadaaka hebben allemaal vriendschap, betrokkenheid en solidariteit als basis. Ook ontwikkelen wij onszelf in de tussentijd verder, door nieuwe vaardigheden te leren zoals organiseren, lesgeven, het werken als vertrouwenspersoon, adviseren en samenwerken. Maar ook meer praktische vaardigheden zoals koken, activiteiten organiseren. Na de zomervakantie gaan wij weer volop aan de slag met deze activiteiten, zoals de taallessen, het gratis sociaal inloopspreekuur, mantelzorgondersteuning en respijtzorg, onze gezellige én informatieve voorlichtingsbijeenkomsten, taaloefen- en participatie werkplekken, de gezellige Samen Sterk vrouwen groep en diverse cursussen.

Heb je zin om in het nieuwe seizoen mee te doen met één van de activiteiten, als deelnemer of vrijwilliger (wat wij zeer op prijs stellen)? Of heb je zelf een idee voor een leuke activiteit? Je bent van harte welkom bij de Stichting Assadaaka Community!

Meld je dan aan via de mail: info@assadaaka.nl of bel naar het telefoonnummer; 06-47440672
PS: Het nieuwe lesseizoen begint weer op 11 september 2017. Op 4, 5, 6 en 7 september zijn om 19.30u weer de inschrijvingsavonden voor (nieuwe) leerlingen.
vh

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken