homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Herdenken en de Vrijheid vieren op 4 en 5 mei 2023 bij Assadaaka Community.

a21We kijken terug op een indrukwekkende 4 mei Herdenking en een bijzondere en feestelijke 5 mei Vrijheidsviering bij Assadaaka Community in Amsterdam Oost.
Op 4 mei hield Assadaaka Community een stiltetocht, langs het monument op Muiderpoort Station waar we stil hebben gestaan en bloemen hebben gelegd voor de 11.000 mannen, vrouwen en kinderen die vanaf Muiderpoort Station in de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd naar concentratiekampen.

Vanaf Muiderpoort liepen we in stilte door naar Ceramplein, voor 2 minuten stilte voor de oorlogsslachtoffers. Met een samenzijn van zovelen, met zoveel achtergronden, betrokkenheid en respect voor elkaar, hebben wij stilgestaan bij het belang van herdenken en van opkomen voor elkaar. Dankbaar voor deze mooie bijeenkomst en voor de aanwezigheid van Europarlementariƫr Samira Rafaela.

Op 5 mei vierden we bij Assadaaka Community de Vrijheid, waarbij wij van start gingen met een Workshop Creatief Schrijven over het thema Vrijheid. Zo stonden wij samen stil bij wat Vrijheid voor ons betekent en hoe wij elkaars vrijheid kunnen beschermen. Er ontstonden prachtige verhalen en gesprekken over vrijheid, gevolgd door een thema gesprek over Vrijheid. Onze vrijwilligers hadden geweldig gekookt en samen met de Vrijheidsmaaltijd soep konden we genieten van een heerlijke Vrijheidsmaaltijd. We kijken terug op een feestelijke en inhoudelijke prachtige dag waarbij wij samen de vrijheid hebben mogen vieren.

Voor meer informatie en advies: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

zs3

z314

ytu6

ny60

nu13

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken