homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Gelijke kansen in Marokko

mbInzetten gelijke rechten én saamhorigheid in Marokko
Al maanden is het onrustig in Marokko, vooral in het Rif-gebied. Mensen demonstreren voor gelijke rechten. Voor gelijkheid in onderwijs, gezondheidszorg, voorzieningen, werkgelegenheid en tegen corruptie. Steeds meer Marokkanen sluiten zich aan bij de protesten. Assadaaka Community is altijd voor een rechtvaardige gelijkheid en roept tegelijkertijd Marokkanen op om –juist nu- op zoek te gaan naar saamhorigheid. 

Gelijke kansen
Iedereen in Marokko zou gelijke rechten moeten krijgen, waar je ook woont in Marokko. Gelijke kansen om werk te vinden, gelijke rechten voor eerlijke werkomstandigheden, voor toegang tot goede gezondheidszorg, voor investeringen in infrastructuur in de regio en voor goed onderwijs. Want ook alle Marokkaanse kinderen verdienen een gelijke kans. Mensen demonstreren niet alleen voor hun rechten, maar ook voor een betere toekomst van hun kinderen, en daarmee van hun land.

Saamhorigheid
Toch is er veel onrust ontstaan door de demonstraties, die zowel in Marokko als in Nederland worden gehouden. Er is onduidelijkheid, onder andere over mogelijke politieke belangen en gewin. Alle vragen die de onrust oproepen leiden af van waar het écht over gaat: gelijke rechten en gelijke kansen, voor iedereen. Daarom roept Assadaaka Community op tot saamhorigheid, onder alle Marokkanen. Laten we ons inzetten voor gelijke rechten, zonder ons voor één of ander politiek karretje te laten spannen. Gelijke rechten en gelijke kansen, voor een betere toekomst voor heel Marokko.

Namens Assadaaka Community, Ahmed El Mesri, voorzitter

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel:  0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl
voo

Gepost door ahmed
Cafe • (1) CommentaarPermalinkXQnKcD alwrynlwkggr, ulvnuemampbb, [link=http://jaqkveuvjbow.com/]jaqkveuvjbow[/link], http://molfqnxjjhop.com/

Posted by cavrbptlolu  on  01/05  at  01:16 PM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken