homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Fit in Oost op 14 februari 2020 bij Assadaaka

klwwIn het kader van Valentijnsdag had Assadaaka maar liefst vier presentaties: over liefde met een partner, over liefde voor je lijf met Fit in Oost van de Gemeente Amsterdam, over liefde voor de jeugd met de FNV actie ‘minimum jeugdloon naar 14 euro’ en in de avond als klap op de vuurpijl de film The Way to Paradise in het kader van radicalisatie- en haat-bestrijding en verbinding. Van elke presentatie is een apart verslag geschreven. Onderstaande staat een beknopt verslag van de presentatie gegeven door de dames Marleen van der Heuvel, Sportmakelaar en Merel, beweeg-assistent van Fit Oost bij Assadaaka.

Aanleiding voor de presentatie is de aanstaande open activiteit op vrijdag 21 februari 2020 wordt aangeboden om te ontdekken welke beweegactiviteit bij je past in de Sporthal Wethouder Verheijhal aan de Polderweg 300 in Amsterdam . Zie ook online” https://fitinoost.nl/ontdek-welke-beweegactiviteit-bij-je-…/ . Veel mensen bewegen te weinig, terwijl beweging juist goed is voor lichaam en geest, reden waarom Fit in Oost door de Gemeente Amsterdam werd opgericht.

Naast de uitleg over deze speciale dag werd er ook een uitleg gegeven over de werkwijzer van Fit in Oost als men zich wil aanmelden voor een geschikte activiteit, waarbij kan kiezen uit drie opties van een bewegingsactiviteit.

Allereerst vind er een intakegesprek plaats, waarbij er ook naar de medische kant wordt gekeken. Wat kan men met een zekere verantwoording aan activiteit naar wens nog doen? Als het nodig is wordt hiervoor ook nog een externe medische expertise over gevraagd.

Na het intakegesprek volgt dan de begeleiding van de zorgcoach, die met je mee gaat naar de drie activiteiten en observeert en met je de gedane activiteiten evalueert, waarna de persoon in kwestie een keuze mag maken welke activiteit het beste bij hem/haar past.

De kosten variëren, zwemmen is het duurst omdat een zwembad in onderhoud duur is, maar er zijn zelfs activiteiten waar men met een stadspas voor een euro al bij terecht kan.

Kijk eens naar https://fitinoost.nl/beweegaanbod-2/ voor een indruk over het aanbod.

Voor meer informatie en verbinding http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address).

bopp

vty

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken