homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Feest en kerstpakketten bij Assadaaka Community

cccaInzamelen van voedselpakketten tegen armoede en eenzaamheid in Amsterdam-Oost.

365 dagen per jaar - Armoede en Eenzaamheidsbestrijding bij Assadaaka Community

“Doneer tijdens de kerstdagen houdbaar voedsel / kinder -speelgoed aan de minderbedeelden / armen in Amsterdam-Oost”.

Doneren dus! - Doen!

Voor veel mensen die in eenzaamheid en armoede leven is er aan het einde van de maand niets extra’s te besteden. Assadaaka Community trekt zich het lot van deze mensen aan en organiseert al jaren achter elkaar inzamelingsacties waarmee gezinnen in armoede een extra steuntje in de rug kunnen krijgen. Dit doen wij tijdens het offerfeest en rondom de kerstdagen. Beide feestdagen staan in het teken van gemeenschapszin en solidariteit; een waarde die de mensen bij Assadaaka Community heel belangrijk vinden.

Wat zou het mooi zijn als mensen die dat kunnen missen geld en/of voedsel of speelgoed voor de kinderen doneren aan mensen die in armoede leven. Dat zijn heel veel mensen en door de huidige economische crisis worden het er steeds meer. Als we dat met z’n allen doen dan kunnen we veel mensen helpen en dan kan iedereen feest vieren.

Van 11 november t/m 21 december aanstaande zamelt Assadaaka Community in samenwerking met Stichting Onze Hoop, Stichting Coexistence en Lokaal Belang Zeeburg geld, voedsel en speelgoed in. Hiervan maken wij voedsel- en kerstpakketten voor de minderbedeelden en arme mensen in Amsterdam-Oost. Ook dit jaar gaan we bij Assadaaka Community opnieuw mooie Kerstpakketten uitreiken aan minima! Doet u mee?! 

INZAMELADRESSEN:

Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam (werkdagen van maandag tot zondag van 09:00 tot 22.00 uur). U kunt ook een bedrag over maken op IBAN: NL22ABNA 0489 3349 97 t.n.v. Assadaaka –voedselpakketten. Dank u voor uw hulp!

BEZOEKADRES:

Vriendschapshuis-Wethouder Verheijhal, 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam - Telefoon: 0647440672 E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl

Film: https://www.youtube.com/watch?v=PiS5fbS8lxI
Film: https://www.youtube.com/watch?v=hjpWs92iHLo

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken