homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Eenzaamheid en armoede bestrijding bij Assadaaka Community

aqGisteren hebben onze vrijwilligers maar liefst zo’n 50 bewoners in Amsterdam Oost blij kunnen maken met voedselpakketten. Bewoners in armoede en eenzaamheid, die deze steun in de rug goed konden gebruiken. Omdat deze mensen niet makkelijk buiten de deur komen, hebben we het bij hen thuis gebracht. Vorige week hebben wij ook 50 bewoners kunnen ondersteunen met voedselpakketten.

Deze voedselpakketten zijn mogelijk gemaakt door donaties die gedaan zijn door moslims tijdens Offerfeest. Het brood is gedoneerd door lokale bakkerijen. Er werd gisteren hard gewerkt door onze vrijwilligers, met een prachtig resultaat: bewoners die zich gezien voelen en weten dat er mensen zijn die aan hen denken, ook in moeilijke tijden.

Die even hun zorgen kunnen vergeten, dankzij deze voedselpakketten. Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt met name Supermarkt Het lange Mes!

Iedereen is welkom bij Assadaaka Community: tijdens onze dagelijkse gratis inloopspreekuur, de thema ontbijtbijeenkomsten (ma en vr van 10u – 12u) en nog veel meer. Kom gerust eens langs!

https://www.facebook.com/ahmed.elmesri/videos/2679521562079038/

https://www.facebook.com/ahmed.elmesri/videos/2681047901926404/

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel: 0647440672 |
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)  | W. http://www.assadaaka.nl

zc

ca

ba

cb

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken