homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een geslaagde Valentijns-bijeenkomst met volle liefde en plezier!

xoOp woensdag 14 februari 2024 hebben we bij Assadaaka Community met veel enthousiasme een geweldige Valentijns-bijeenkomst georganiseerd. Het was een avond vol liefde, plezier en onvergetelijke momenten. Deze bijeenkomst was om iedereen een warm en welkom gevoel te geven. We hebben laten zien dat niemand alleen hoeft te zijn op deze bijzondere dag. Samen kunnen we liefde en vriendschap verspreiden, en zo de wereld een beetje mooier maken.

De locatie was prachtig versierd met rode en roze hartjes ballonnen en bloemen. De romantische setting zorgde meteen voor een warme en liefdevolle sfeer.

De voorzitter Ahmed El Mesri van de Assadaaka Community hield een krachtige toespraak waarin hij de betekenis van Valentijnsdag benadrukte en het belang van liefde en verbondenheid in de gemeenschap. Zijn woorden raakten ieders hart en zorgden voor gevoel van saamhorigheid en positiviteit.

Tijdens de bijeenkomst kreeg iedereen de gelegenheid om hun ervaringen en verhalen over Valentijnsdag te delen. Het waren hele mooie maar ook bijzondere openhartige gesprekken, ook was het geweldig om te zien hoe mensen elkaar inspireerden met romantische anekdotes en advies over liefde en relaties.

Er waren heerlijke hapjes en drankjes beschikbaar, zoals hartvormige tompoezen en overheerlijke zelfgemaakte broodjes. Niemand hoefde met een lege maag naar huis.

Tijdens de bijeenkomst werd iedereen verrast door een getalenteerde bezoeker die plaatsnam achter de piano en prachtige melodie├źn speelde. Het geluid van de piano vulde de ruimte met een betoverende sfeer en voegde een extra vleugje romantiek toe aan de avond.

Na alle inspirerende gesprekken en mooie pianomuziek, eindigde het feest op een vrolijke noot met een spontane danssessie. Bezoekers vulden de dansvloer met hun beste moves en er hing een geweldige energie in de lucht. Het perfecte afsluiting van een onvergetelijke Valentijnsdagviering!

De Valentijns-bijeenkomst was een groot succes en we zijn ontzettend blij dat zoveel mensen aanwezig waren om de liefde te vieren. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische dag vol liefde en plezier!

Dus breng gerust je vrienden, familieleden, buren of wie dan ook mee naar onze bijeenkomsten. We willen iedereen helpen en ondersteunen, zover we kunnen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op elkaars leven en de wereld om ons heen.

Verslag: Nora Ait Ichou

xoo

zp

x9i

zru

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken