homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een geslaagde ontbijtbijeenkomst ‘Gezond tijdens de Ramadan’ bij Assadaaka Community.

xxBinnenkort begint voor moslims de Ramadan, omstreeks 5 mei. Vooral voor mensen met gezondheids-klachten is het belangrijk om tijdens deze vastentijd goed op de gezondheid te letten. Wat kunt u zelf doen om gezond te blijven tijdens de Ramadan, dat was het thema van onze gezellige, gezonde en informatieve ontbijtbijeenkomst op maandag 29 april om 10u. Iedereen was van harte welkom!

Tijdens de ramadan vasten moslims van zonsopgang tot zonsondergang, in de negende maand van de Islamitische maankalender. Het is een tijd van bezinning en reiniging. Nederland telt ongeveer 1 miljoen moslim, waarvan het merendeel meedoet aan de ramadan. Het is belangrijk dat mensen met gezondheidsklachten extra aandacht hebben voor hun gezondheid. Want voor het gebruik van medicijnen heeft u tijdens de ramadan maar 6 tot 8 uur.

Tijdens onze Thema ontbijtbijeenkomst ‘Gezond tijdens de Ramadan’ hebben we tips en adviezen besproken over gezonde voeding, medicijngebruik en hoe u goed overleg kunt voeren met uw huisarts of specialist.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Vooraf aanmelden per email: E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl of telefonisch: 06-47440672.

x1

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken