homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

#Een #geslaagde - #Buurt #Iftar 2023

xqq#Een #geslaagde - #Buurt #Iftar 2023 met veel #Diversiteit en #Verbinding bij #Assadaaka #Community.
#De #Ramadan is een tijd van #bezinning, #saamhorigheid en #verbondenheid met elkaar. Het is een bijzondere tijd, maar voor sommige #buurtbewoners ook juist een moeilijke tijd.

#Eenzaamheid niet #makkelijk om te #doorbreken. Evenals de #schaamte over die #eenzaamheid of over #armoede. Het is juist nu tijdens de #vastenperiode extra belangrijk om er als #buurtbewoners voor elkaar te zijn en om #voor #elkaar te #zorgen.

Daarom organiseerde #Assadaaka #Community een #Buurt #Iftar 2023 waar wij graag iedereen van harte welkom was. Er was een leuke #programma , een heerlijke en gezonde maaltijd en veel gezelligheid!

De buurt-Iftar, die symbolisch altijd samenvalt met de laatste dag van het joodse Paasfeest, was wederom een groot succes. Op de laatste joodse Paasdag brengen Marokkaanse moslims cadeaus naar de

Marokkaans joodse gezinnen. Marokko is het levende bewijs, dat joden, christenen en moslims verweven met elkaar samenleven. Marokko laat zien dat gelijkheid, diversiteit en inclusie niet alleen bij marketingmodellen blijft, maar al eeuwen in daden is omgezet. Een voorbeeld voor Amsterdam, maar ook voor de rest van de wereld.

De aanwezigen waren o.a. onze zeer gewaardeerde bestuurder van het stadsdeel Jan-Bert Vroege.

Wanneer: zaterdag 8 april 2023

Veel dank aan het team van de organisatie o.a. Malake El Ayachi , Abdelkader Mesri , Hajiba, Ahmed El Mesri , Gustav Draijer, Maryam, Samira, Mourad, Ordeya Nait Rrami en Abdullah Kourai.

Voor meer informatie en advies: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

zas

xsd

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken