homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een geslaagde kerstactie en strijd tegen armoede 2017

gkAssadaaka Community met kerstactie en strijd tegen armoede in Amsterdam-Oost.
Assadaaka Community heeft dit jaar (2017) 225 kerstpakketten samen gesteld voor de minderbedeelden-armen buurtbewoners uit Amsterdam Oost.

De vrijwilligers en stagiaires van Assadaaka Community maken traditie getrouw jaarlijks tussen 200 en 500 kerstpakketten met eten en spullen voor mensen op bijstandsniveau. Ze proberen de dozen zo persoonlijk te maken door rekening te houden met huisdieren, halal eten voor moslims of door cadeautjes voor de kinderen in de dozen te doen.

In deze donker maand december hebben vrijwilligers/stagiaires van Assadaaka Community binnen 4 weken 225 kerstpakketten samen gesteld voor de minderbedeelden (gezinnen) van de Amsterdam Oost waar buurtbewoners meer dan 60 procent een stadspas hebben. Ook heeft Assadaaka Community de gedoneerde speelgoed aan 50 gezinnen met kleine kinderen weggegeven-mensen die weinig extra’s te besteden hebben of in armoede leven.

Dus, beste mensen, onze boodschap is: Wees van harte welkom! bij de Vriendschap Community. Kom vooral binnen met uw vragen, of alleen voor een praatje. Onze deur is altijd voor u open.
De vriendschap en hoop is het zaadje dat kan groeien door het samen te verzorgen. Maak met uw komst de hoop voor iedereen groter en groter.

U kunt ook een bedrag over maken op IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 t.n.v. Assadaaka.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel: 0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

hi

hip

hipa

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken