homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een avond vol muziek en samenzijn in Jungle Amsterdam

qqOp een bijzondere avond in Jungle Amsterdam kwamen mensen van verschillende achtergronden samen voor een avond vol muziek en samenzijn, georganiseerd door Assadaaka Community. Het welkom was hartelijk en er werd dank uitgesproken aan Jungle Amsterdam voor hun gastvrijheid en aan de toegewijde vrijwilligers van Assadaaka Community, die dag in dag uit klaarstaan om anderen te helpen.

De avond werd verrijkt door een diverse groep muzikanten, waaronder de Internationale Alawiyya NGO en het befaamde Orkest Rouh Tourat onder leiding van Idriss Emrane Chekara. Hun muziek vulde de ruimte met betoverende klanken, diep geworteld in traditie en cultuur. Het was een eerbetoon aan de kracht van muziek om mensen samen te brengen en harten te verbinden.

Naast het genieten van de muziek, stond de avond ook in het teken van bewustwording en solidariteit. Er werd aandacht besteed aan de uitdagingen waarmee mensen te maken hebben, zoals dementie, eenzaamheid en armoede. Het was een gelegenheid om degenen die hiermee te maken hebben te ondersteunen en te omarmen, en om samen te werken aan een inclusievere samenleving.

Tijdens de avond werden ook certificaten uitgereikt als erkenning voor de bijdrage van de muzikanten aan deze bijzondere gelegenheid. Het was een moment van waardering voor hun talent en toewijding. Daarnaast werd er genoten van heerlijk eten en een warme, gezellige sfeer die de avond omhulde.

Al met al was het een avond die de kracht van gemeenschap en mededogen benadrukte. Een avond waarop mensen samenkwamen om te genieten, te verbinden en te ondersteunen. Een viering van muziek, cultuur en menselijke verbondenheid die nog lang in de herinnering zal blijven.

Verslag: Souhail

q2

q3

x zcre

cfr4

kiup

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken