homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Diploma-uitreiking Cursus Positieve Kracht Vinden

xc1Feestelijk was de afsluiting van de Cursus Positieve Kracht Vinden op maandagmiddag 25 oktober 2021. Onder leiding van Cursus Facilitator werd deze cursus aangeboden aan twaalf dames van de Assadaaka Community. De voorbije twee maanden werden acht samenkomsten aangeboden waarbij de deelnemers onderzochten op welke wijzen zij hun Positieve Kracht kunnen vinden.

Cursus Facilitator Roos Oujda is een POWERWOMEN. Met haar charmante en uiterst respectvolle uitstraling naar de cursisten had zij al snel alle harten voor zich gewonnen. De deelneemsters hingen aan haar lippen.

Roos Oujda is een nieuw lid van het Assadaaka Team en haar gewicht waard in goud. Als huis-dichteres van Assadaaka kwam zij reeds diverse malen in beeld. Haar Arabischtalig proza werd reeds gepubliceerd, ver over ’s lands grenzen in de Arabische pers. Haar werk wordt daar positief gerecenseerd. Het publiek reageert met enthousiasme.

De begaafde cursusleidster is uitstekend in staat om een opbouwende sfeer te scheppen tussen en met de studentes. De Cursus Positieve Kracht Vinden draagt fors bij aan een positief zelfbeeld voor de deelnemende vrouwen. Roos Oujda leerde de groep diverse vaardigheden aan waarmee zij zich zelf en hun gezinnen met goede energie kunnen begeleiden in het dagelijks leven.

De Cursus werd goed bezocht. Vijftien personen vingen aan en twaalf behaalden uiteindelijk hun Certificaat van Deelname na acht bijeenkomsten deelgenoot geweest te zijn. In een fijn welkomst woord sprak voorzitter Ahmed El Mesri namens het bestuur zijn hartelijke gelukwensen uit aan de verzamelde studiosi.

Hierna nam Roos Oujda het woord, zij prees de Schepper voor Diens weldaden bewezen aan haar studenten, wenste hen van ganser harte geluk. Voorts sprak zij een woord van dank uit aan het bestuur onder leiding van Ahmed El Mesri en de geestelijk verzorger voor de begeleiding en ondersteuning bij het tot stand komen van de Cursus. Hieraan bleek veel behoefte.

Eén voor één werden de deelneemsters naar voren geroepen om het Bewijs van Deelname uit handen van de voorzitter te ontvangen. Van iedere uitreiking is een foto vervaardigd voor de cursiste als souvenir aan de meest waardevolle momenten in het leven.

De feestelijkheden werden opgeluisterd met de muziek van Oum Khaltoum en een uitgebreide tafel met lekkernijen. Uit handen van geestelijk verzorger rabbijn Simon Bornstein ontving de cursusleidster een prachtige bloemenweelde als dank voor haar belangeloze inzet voor de organisatie. Voorts prees hij haar als een uiterst waardevolle aanvulling op het Assadaaka Team.

Onze fijne stagaires verzorgden na de feestelijke ceremoniën een keurig verzorgde HIGH TEA met uiteenlopende soorten gebak en zoetigheden. De vrolijke bijeenkomst kwam na twee uurtjes ten einde, waarna de gediplomeerden huiswaarts keerden.

Het bestuur en de geestelijk verzorger dankten de deelnemers voor hun participatie en kijken zeer tevreden terug op wederom een uiterst geslaagde samenkomst. Als vervolg op deze afgesloten cursus vangt volgende week de opleiding Vertrouwenspersoon weer aan, diverse cursisten stromen door naar de vervolgopleiding Vertrouwenspersoon.

Door: Ahmed El Mesri, voorzitter en Rabbijn Simon Bornstein, geestelijk verzorger

v56

b65

657

c345

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken