homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

De GOED HEILIG MAN bezocht de Assadaaka Community.

rt1De GOED HEILIG MAN bezocht op 6 december 2021 de Assadaaka Community. Sinterklaas is een eeuwenoude traditie. Een uiterst vriendelijk kinderfeest.
Alle kinderen, oud en jong gelijk, werden rijkelijk boord met een echte Assadaaka Thema Lunch voor hun uitstekende gedrag tijdens het voorbije Sint Jaar. Zo goed, dat de Sint zijn Grote Sint Boek in het Pietenhuis had laten liggen.

Uit de keeltjes van de Assadaaka Community klinkt het Zie ginds komt de Stoomboot de kindervriend tegemoet als hij de Grote Zaal van het Vriendschapshuis betreedt.
Hij bracht een legertje hulppieten met zich mee naar binnen. De kinderen kregen onder uit de zak. SCHUIMPJES, PEPERNOTEN, SPECULAAS, CHOCOLADE EN VEEL MEER LEKKERS werd met handenvol uitgedeeld. Ruimhartigheid ten top !

Alle Amsterdamse kinderen bij Assadaaka genoten met volle teugen van het feestgedruis. En de handenvol pepernoten.

De spannende aanwezigheid van de bisschop bracht hun hartjes in vervoering. Leidde tot aandoenlijke taferelen.

Zo kostbaar. Dit moment van interculturele ontmoetingen en dialoog. Sinterklaas is een oeroude Hollandse traditie. Meer dan de moeite waard om fijn met elkaar te vieren.

Ook volgend jaar zetten we weer ons schoentje vol verwachting. ASSADAAKA wenst de Sint een goede vaart terug naar Spanje!

Tot volgend jaar

bb5

nb6

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken