homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Cursus vertrouwenspersoon met succesvol afgerond

rteAMSTERDAM- donderdag 11 mei 2023 is de vertrouwenspersonencursus succesvol afgerond en vond er een certificaat-uitreiking plaats. Assadaaka Community verbindt, zet in op talent en kracht en laat mensen meedoen, in Amsterdam Oost. Door activiteiten die participatie en integratie bevorderen.

Dat zijn bij Assadaaka geen loze termen, maar dat zijn laagdrempelige Nederlandse taallessen (4 avonden per week), een gratis sociaal-maatschappelijk inloopsspreekuur, voorlichtingsbijeenkomsten, mantelzorgondersteuning, het noodhulpproject ‘Steun voor Elkaar’ en participatie- en taaloefenplaatsen. Bij Assadaaka is iedereen welkom. http://www.assadaaka.nl

Trots poseren de 12 vertrouwenspersonen met hun certificaat. Na acht intensieve lesweken vorm je onbewust in zekere zin toch een band met elkaar. Ondanks dat er een eind is gekomen aan de cursus houdt het hier niet op, dit team gaat zich nu inzetten voor Assadaaka community en gaan aan de slag als vertrouwenspersoon.

Het was een zeer geslaagde dag erg gezellig en iedereen was super enthousiast! Iedereen had wat lekkers mee we hebben samen gegeten en een praatje.

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken