homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Gratis cursus Mantelzorgambassadeurs

gvZorg je voor iemand uit het gezin, een familielid, een zieke buurvrouw of iemand anders? Dan ben je misschien mantelzorger. Een mantelzorger is iemand die vrijwillig zorgt voor een naaste. Die zorg voelt misschien als vanzelfsprekend, want natuurlijk help je iemand als dat nodig is. Maar het kan ook best zwaar zijn. De rol van mantelzorger is niet altijd makkelijk.

Cursus Mantelzorgambassadeurs.
Datum: 18 april 2017
Adres: Steve Bikoplein 2, 1092 GN Amsterdam
Tijd: 14:30 tot 17:00 uur

Cursus
Daarom biedt Assadaaka Community vanaf april de cursus Mantelzorg Ambassadeurs, in samenwerking met Samen Wonen Samen Leven. Wil je graag anderen ontmoeten die net als jij mantelzorger zijn en werken aan je persoonlijke ontwikkeling ? En wil je graag wat voor anderen betekenen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij? Tijdens deze cursus besteden we aandacht aan je eigen zorgsituatie, kom je in contact met andere mantelzorgers, krijg je meer inzicht in de rol van mantelzorgers en hoe zij beter ondersteunt kunnen worden.

Onderwerpen
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:
– Gevoelens (h)erkennen, stress en ontspanning, grenzen aangeven, kwaliteiten benutten, hulp en steun vragen
– Een luisterend oor zijn, gesprekstechnieken, projectontwikkeling, sociale kaart/(warme) toeleiding en werken vanuit ervaringsdeskundigheid

Na de cursus
Na de cursus ga je aan de slag met het opzetten van laagdrempelige ondersteuningsactiviteiten voor mantelzorgers uit de buurt, of uit jouw netwerk. Met persoonlijke ondersteuning en coaching. Zo kunnen we samen werken aan betere, maatwerkgerichte ondersteuning aan mantelzorgers die dat hard nodig hebben.

Aanmelden
Meld je aan voor de cursus Mantelzorgambassadeurs bij: .(JavaScript must be enabled to view this email address). Daar maak je eerst een afspraak voor een intake gesprek, en hoor je alle cursusdata.

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel:  0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)  | W. http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken

Recent Commentaar

Van ZaZkia 'Flevoparkbad geannexeerd door camping Zeeburg'.
Van ijstaartindeoven 'Elatik op het matje vanwege tekorten'.
Van ijstaartindeoven 'R.S.O.C. winnaar Open podium East Site'.
Van ZaZkia 'Middeneiland in IJburg 2 geschrapt'.
Van ijstaartindeoven '2 juni: Fietswrakken Inzameldag'.
Van ijstaartindeoven 'Harde piep houdt Watergraafsmeer wakker'.
Van Robert van den Heuvel 'Harde piep houdt Watergraafsmeer wakker'.
Van ijstaartindeoven 'Harde piep houdt Watergraafsmeer wakker'.
Van Robert van den Heuvel 'Harde piep houdt Watergraafsmeer wakker'.
Van leona 'Nieuw ontwerp voor Makassarplein'.