homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Coördinatie voedseldonaties

uiyAssadaaka Community zet zich tijdens deze coronacrisis volop in om de kwetsbare bewoners te ondersteunen, met telefonische hulpvragen, een luisterend oor en boodschappen hulp. We doen ons uiterste best om iedereen in nood te helpen. We zijn enorm dankbaar voor de voedseldonaties aan Assadaaka Community die wij soms mogen verdelen onder bewoners.

Dankzij de toppers van andere buurtorganisaties, zoals Blije Buren. We zijn daar erg blij mee, want de nood is hoog onder de bewoners. Mensen hebben te maken met eenzaamheid, angst en gezondheidsklachten. We willen iedereen zo goed mogelijk helpen. En ook zo veilig mogelijk, want de bescherming van de gezondheid van onze vrijwilligers is belangrijk.

Wanneer er een donatie is die wij mogen verdelen, zullen we dat voortaan via Facebook bekend maken. Wanneer u daar op dat moment voor in aanmerking wilt komen, kunt u bellen met Naiema Kramer (0685217823) voor het maken van een afspraak om de donatie op te halen. De voedseldonatie zal verdeeld worden buiten voor de deur bij Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal, Polderweg 300.

Dus hou onze Facebook pagina in de gaten!

En heeft u hulp nodig met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

yut

iou

cdn

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken