homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Certificaat uitreiking Taallessen Assadaaka Community

zaOp donderdag 4 juli was de feestelijke certificaat uitreiking aan de Nederlandse taalles deelnemers bij Assadaaka Community.  Alle deelnemers hadden hard gewerkt, evenals onze vrijwillige taalles docenten en alle vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken! Veel dank aan iedereen!
Het taalles seizoen werd feestelijk afgesloten met heerlijke hapjes gemaakt door onze lieve vrijwilligster Hajiba en haar team. De hapjes zagen er prachtig uit en waren overheerlijk! Onder het genot van deze hapjes werden de certificaten uitgereikt aan de deelnemers, door onze vrijwillige trouwe taalcoördinator Jack van Dillewijn.

Jack zorgt ervoor dat de taallessen altijd op rolletjes lopen. Wij zijn ook onze vrijwillige taaldocenten zeer dankbaar, voor de geweldige lessen die zij iedere week weer geven. Het leren van de Nederlandse taal biedt kansen, kansen op werk, op meedoen in de maatschappij. Veel dank aan ons gehele taalteam en alle vrijwilligers, voor de kansen die zij creëren!

Bij Assadaaka Community worden 5 avonden per week Nederlandse taallessen gegeven, op alle niveaus. Ook is er een vrouwengroep, 1 keer per week overdag, voor taalles op maat. Iedereen die Nederlands wilt leren, of beter wilt leren gebruiken, is van harte welkom om mee te doen aan onze laagdrempelige taallessen. Tijdens de lessen leer je niet alleen snel Nederlands, het is ook gezellig. De nieuwe lessen starten weer in september, dus meld je vast aan!

Hier onder kunt u de toespraak van Ahmed El Mesri, voorzitter Assadaaka Community bij de opening.

Beste, lieve aanwezigen,

Dank jullie wel dat jullie hier allemaal zijn, bij de afsluiting van het taallessen seizoen. Een bijzonder moment om samen stil te staan bij het enorme harde werken van onze cursisten, onze lieve taaldocenten, taalcoördinator en de vele vrijwilligers die dit allemaal met elkaar mogelijk maken.

Assadaaka Community biedt al 30 jaar Nederlandse taalles op een laagdrempelige manier. Het kunne spreken en gebruiken van de Nederlandse taal is belangrijk om goed te kunne functioneren in de maatschappij. Nederlandse taallessen bieden kansen. Kansen op werk, kansen op meedoen. Wij zijn ontzettend trots op de cursisten die afgelopen schooljaar zo hard hebben gewerkt om het Nederlands zich eigen te maken. Petje af voor jullie!

Ook zijn wij bijzonder trots en dankbaar voor de inzet van onze vele taaldocenten, die met groot enthousiasme deze taallessen mogelijk maken. Op een manier die past bij wat de deelnemers nodig hebben, is jullie werkwijze uniek en zeer waardevol. Want jullie maken het op deze manier voor heel veel mensen mogelijk om verder te komen. Dankzij jullie maatwerk en enthousiasme bieden jullie zicht op een betere toekomst. Assadaaka is jullie zeer dankbaar!

Ook zijn wij Jack enorm dankbaar, die als taal-coördinator dit jaar de taken van Henk van der Linde heeft overgenomen. Jack zorgt dat alles geregeld is, wij kunnen altijd op hem bouwen en vertrouwen. Een stabiele basis is erg belangrijk voor het goed functioneren van een mooi project als onze taallessen. Wij zijn je dan ook zeer dankbaar voor je enorme inzet!

En dan wil ik ook graag een bijzonder woord van dank uitspreken voor al onze andere vrijwilligers. Want het is niet alleen de afsluiting van de taallessen, vanaf dit weekend is de Wethouder Verheijhal gesloten voor de zomerperiode. Dat betekent ook een zomer-stop voor al onze activiteiten. Wij gaan na de zomer weer door, maar dit is een goed moment om ook al onze vrijwilligers te bedanken, voor hun trouwe, enthousiaste en geweldige inzet bij al onze activiteiten. Een speciaal dankwoord voor Hajiba, die samen met anderen deze heerlijke hapjes heeft gemaakt voor ons!

Maar ook de maandag- en vrijdag ontbijtbijeenkomsten, naailessen en kooklessen, dankzij de onmisbare Aicha! Het ’s avonds samen eten voor mantelzorgers, het uitdelen van brood, de taallessen zowel ’s avonds als overdag, het sociaal inloopspreekuur, onze vertrouwenspersonen. Er zijn teveel activiteiten om te noemen en teveel namen. Want ieder van jullie heeft een zeer belangrijke bijdrage in het mogelijk maken van dit alles. Samen zijn wij er voor elkaar. En ieder van jullie is daarin uniek en ontzettend waardevol.
Dank jullie wel allemaal voor jullie geweldige inzet!

En nu de uitreiking van de certificaten!

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel:  0647440672 |  E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

zc

cz

cv

va

ca

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken