homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Buurt-overlast met Meldpunt Zorg en Woonoverlast

w1Verslag bijeenkomst Buurt-overlast met Meldpunt Zorg en Woonoverlast

Het was een mooie en informatieve bijeenkomst, vandaag maandag 28 oktober over burenoverlast. Met meer dan 25 aanwezige bewoners, onder andere uit de Dapperbuurt, hebben we met elkaar gesproken over wat je kunt doen wanneer er overlast is in jouw buurt. Joke Visser en haar collega van het Meldpunt Zorg en Woonoverlast waren aanwezig voor meer informatie en adviezen.

Bij het Meldpunt kunt u een melding doen van overlast door stank, lawaai, agressie, intimidatie, of andere overlast uit de buurt. Minder bekend is dat u ook een melding kunt doen vanuit bezorgdheid, over bewoners die verward overkomen, of mensen die misschien hulp nodig hebben, bijvoorbeeld omdat zij vereenzamen of niet goed voor zichzelf zorgen. Het Meldpunt Zorg en Woonoverlast gaat dan kijken wat zij kunnen doen, in samenwerking met o.a. de GGD, de politie, woning corporaties en maatschappelijke dienstverlening.

Tijdens onze bijeenkomst hadden verschillende bewoners concrete vragen over situaties in hun buurt. Joke Visser gaf adviezen en tips en er zijn verschillende vervolg-afspraken gemaakt. Het was een zinvolle bijeenkomst, waardoor we meer weten over het Meldpunt en wat je kan doen bij buurtoverlast. Hartelijk dank aan het Meldpunt Zorg en Woonoverlast!

Hier onder kunt u de toespraak van Ahmed El Mesri lezen.

Beste allemaal,

Hartelijk dank voor jullie komst vandaag. We gaan het vandaag hebben over burenoverlast. Want burenoverlast is een lastig probleem, waar velen mee te maken hebben. Geluidsoverlast, rondzwervend afval of intimidatie, overlast in de buurt kan je woonplezier behoorlijk beïnvloeden. En daarmee soms zelfs ook je levensplezier. Je kan de overlast veroorzaker aanspreken, maar dat werkt niet altijd goed. Daarom zijn vandaag Joke Visser en haar collega aanwezig, van het Meldpunt Zorg en Woonoverlast. Zij gaan meer vertellen over het Meldpunt en hoe je om kan gaan met burenoverlast.

Hartelijk dank voor jullie komst!

Voor meer informatie: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

w4

w2

w3

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken