homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Brandweer-Iftar 2019

zqWij hebben het genoegen gehad met het brandweer iftar op 22 mei 2019 in de Wethouder Verheihal die is georganiseerd door de Brandweerkazerne Viktor. Door de iftar zijn er mensen samengebracht om samen met elkaar te zijn en nog een sterkere band te vormen in de samenleving. Een hele mooie initiatief. Een iftar waarvan voornamelijk de boodschap voor verbinding en samenhorigheid sterk aanwezig was.

De leden van Assadaaka Community hebben het bijzonder en gezellig ervaren. Leen Schaap (commandant Brandweer) heeft een trofee overhandigd aan Ahmed El Mesri voor zijn inzet voor de veiligheid in Amsterdam.

Hij heeft die met trots en blijdschap mogen ontvangen. Er is ook een mooie toespraak gehouden van onze voorzitter Maarten Poorten en Leen schaap (commandant Brandweer). Ook onze voorzitter Ahmed El Mesri had een aanzienlijk toespraak gehouden die het had over hoe de buurtbewoners mede dankzij Assadaaka Community moeten handelen bij onveiligheid en dat veiligheid voorop staat. Wij willen vanuit Assadaaka Community iedereen bedanken die aanwezig waren bij de iftar. Met dank aan Mostapha en Zohair voor het organiseren van een top iftar.

Hieronder kunt u verder op de Brandweer Iftar 2019 de toespraak van Ahmed El Mesri lezen:

Beste aanwezigen,

Graag wil ik de Brandweer Amsterdam hartelijk danken voor het organiseren van deze Brandweer Iftar. Hartelijk dank namens Assadaaka Community, voor dit mooie initiatief!
Assadaaka Community heeft al enige tijd een prachtige samenwerking met Brandweer Amsterdam Oost. Samen maken wij de buurt veiliger.

De Brandweer Amsterdam Oost is al bij heel wat van Assadaaka’s bezoekers in Oost thuis geweest, om rookmelders te plaatsen. Ook kregen zij voorlichting over het gevaar van koolmonoxide.

Deze buurtbewoners weten nu wat zij moeten doen als er brand uitbreekt. Ook weten zij hoe zij brand moeten voorkomen. Hun gevoel van veiligheid is versterkt. Maar ook het vertrouwen in zichzelf is versterkt -omdat zij weten hoe zij moeten handelen- én hun vertrouwen in de brandweer.

Assadaaka Community heeft hier in de Wethouder Verheijhal haar thuisbasis, hier boven. De Brandweer Amsterdam Oost heeft bij ons een eigen plek, waar zij voorlichting geven aan de buurtbewoners in Oost en de bewoners kunnen ontmoeten. Wij zetten deze samenwerking graag voort, want samen streven wij naar brandveiligheid in heel Oost en daarna natuurlijk in heel Amsterdam. Dank u voor uw aandacht.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel:  0647440672 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

z2

z.

va

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken