homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Basiscursus Vertrouwenspersoon bij Assadaaka Community

vhWilt u graag anderen helpen, bij de inloopspreekuren van Assadaaka Community? En bent u ervaringsdes-kundige? Dan is de Basiscursus Vertrouwens-persoon wellicht iets voor u. Deze gaat binnenkort van start bij Assadaaka Community, van 10u tot 13u. Maak snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek, als u zich wilt aanmelden.

Tijdens de Basiscursus Vertrouwenspersoon leer je in 5 bijeenkomsten vaardigheden en technieken die nodig zijn om andere mensen te ondersteunen. Als vertrouwenspersoon luister je naar een medemens die het moeilijk heeft.

Dat kan te maken hebben met eenzaamheid, armoede, een zwakke lichamelijke of geestelijke gezondheid of met gezinsproblemen. Je gaat samen met de hulpvrager op zoek naar waar het probleem zit. Daarbij zet je in op het versterken van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van de hulpvrager. Je leert de sociale kaart kennen en je kan doorverwijzen naar professionele hulp. Bovendien leer je als vertrouwenspersoon ook jouw eigen sterke kanten en ervaringsdeskundigheid in te zetten bij het helpen van anderen.

Assadaaka Community is een multiculturele vereniging die zich al 25 jaar inzet voor kwetsbare bewoners in Amsterdam Oost. De Basiscursus Vertrouwenspersoon wordt gegeven in samenwerking met onze partnerorganisatie Samen Wonen Samen Leven. Wilt u meedoen aan de Basiscursus Vertrouwenspersoon, neem dan snel contact met ons op. We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen met het secretariaat van Assadaaka Community: 0625575303 of stuur een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

We nemen dan direct contact met u op.

Wat: Basiscursus Vertrouwenspersoon
Tijd: 10.00 t/m 13.00
Waar:  Wethouder Verheijhal, 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam
Hoe: Aanmelding na het kennismakingsgesprek
Overig: De cursus en het lesmateriaal is gratis

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Vooraf aanmelden per email: E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) Website:  http://www.assadaaka.nl of telefonisch: 06-47440672

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken