homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Avondklok en de Vertrouwenspersonen van de Assadaaka Community

zx21Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein

In Nederland geldt sinds 23 januari een #avondklok tussen 21.00 uur in de avond en 04.30 uur in de ochtend. De #regering maakt voor een aantal bedoeningen uitzonderingen op het collectieve #straatverbod. #Vrijwilligers die #individuele #hulp bieden aan #kwetsbare #mensen in acute situaties, zoals de #gediplomeerde #Vertrouwenspersonen en #Jongerenvertrouwenspersonen kunnen van deze wettelijke uitzondering gebruik maken als zij #onderweg zij voor #hulpverlenende #activiteiten van de Assadaaka Communmity aan kwetsbare personen.

Hoewel normale vrijwilligers in het algemeen thuis dienen te blijven geldt een wettelijke uitzonderingen voor bijvoorbeeld de volgende voluntaire medewerkers:
• bij de Dierenambulance
• bij hospices
• bij de nachtopvang van dak- en thuislozen
• die individuele hulp bieden aan kwetsbare mensen in acute situaties
Gediplomeerde Vertrouwenspersonen en Jongerenverrtrouwenspersonen kunnen in sommige gevallen uitgezonderd worden van het naleven van de avondklok, in het bijzonder wanneer zij kwetsbare personen ondersteunen in het kader van hun vrijwilligerswerk voor de Assadaaka Community.

Verklaringen
Om in aanmerking te komen voor een uitzondering op naleving van de avondklok kunnen gediplomeerde en gecertificeerde Vertrouwenspersonen en Jongerenvertrouwenspersonen het Assadaaka Bestuur of de Geestelijk Verzorger verzoeken om een Werkgeversverklaring avondklok en een Eigen verklaring avondklok in te vullen en te ondertekenen. Beide twee verklaringen dien je bij je te dragen bij het uit huis gaan gedurende de uren gedurende welke de avondklok geldig is.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met de Geestelijk Verzorger Rabbijn Simon Bornstein: 06 272 641 38 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Download de verklaringen hier.

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalink



Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken