homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

ASSADAAKA WINTERSCHOOL DRUK BEZOCHT

zx11In de eerste week van het jaar 2022 organiseerde de Assadaaka Community op initiatief van de VAKBONDS-CONSULENT een WINTER-SCHOOL WERK IN 2022. Door de omstandigheden gedwongen vond de winterschool plaats in de MEEVAART aan de Balistraat. Ruim vierenvijftig personen hebben deelgenomen aan één of meer workshops tijdens de winterschool.

In het kader van de Assadaaka LOOPBAANBEGELEIDING worden door het jaar heen een reeks activiteiten gerealiseerd. Deze maal werd het jaar geopend met een knallend goede winterschool. Na afloop waren de enthousiaste studenten lovend over het aanbod van de workshops. Het gaf hen een enorme BOOST.

De STUDENTEN hebben hun kennis over solliciteren, werk en inkomen fors kunnen verdiepen. Nergens anders in Amsterdam Oost is er een dergelijk breed aanbod aan LOOPBAANBEGELEIDING activiteiten als bij de Assadaaka Community. Het INLOOPSPREEKUUR van de VAKBONDSCONSULENT wordt steevast volgeboekt met afspraken. Deze activiteit voorziet duidelijk in een behoefte.

Deelname aan de winterschool was kosteloos en een certificaat van deelname kon worden aangevraagd.

WINTERSCHOOL bestaat uit een reeks workshops over werk, arbeidsrecht, ontslagrecht, solliciteren, gelijke behandeling op de arbeidsmarkt, werk en studie, en meer. De Assadaaka Community en haar studenten blikken blij terug op een zeer geslaagde winterschool.

Door: Ahmed el Mesri, voorzitter en Rabbijn Simon Bornstein, geestelijk verzorger

crt5

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken